صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فیبرنوری ایرانسل به ۱۴۰مین شهر رسید
  • چگونه در سایت آی‌ریفر به دنبال شغل مناسب خود بگردیم؟
  • همکاری ایرانسل و سه شرکت نفتی در زمینه مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40953  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 22 دی 1403
    نیروهای مسلح یمن ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادند
    سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای از حمله این نیروها به ناو هواپیمابر آمریکا در شمال دریای سرخ خبر داد.
    به گزارش ایسنا، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این بیانیه اعلام کرد: ناو هواپیمابر هری ترومن آمریکا و تعدادی از ناوهای جنگی آن را در شمال دریای سرخ با تعدادی موشک بالدار و پهپاد هدف قرار دادیم.
    به نقل از سایت خبری المسیره، سرتیپ سریع امروز جمعه اعلام کرد: این عملیات یک حمله هوایی جدید علیه کشورمان را که از هری ترومن انجام شده بود، خنثی کرد و این ناو هواپیمابر مجبور به ترک شمال دریای سرخ شد.
    وی در ادامه این بیانیه بار دیگر تأکید کرد نیروهای مسلح یمن به وظیفه خود در قبال ملت مظلوم فلسطین ادامه می‌دهند و عملیات‌ها تا زمان توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و لغو محاصره آن متوقف نخواهد شد.
    در این بیانیه تصریح شده است نیروهای مسلح یمن در طول ۴۸ ساعت اخیر چند عملیات نظامی انجام داده است که مهمترین آنها حمله به ناو هواپیمابر آمریکایی "یو اس اس هری ترومن" است.
    همچنین در این بیانیه آمده است نیروهای مسلح یمن دیروز پنجشنبه یک عملیات با ۳ فروند پهپاد علیه یافا در سرزمین‌های اشغالی انجام دادند و هر ۳ پهپاد به دقت به هدف اصابت کردند.