صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تحول در خطوط تولید با تکنولوژی بی‌رقیب گیربکس SEW
  • فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد
  • اعلام بسته تخفیفی و تعرفه ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 42195  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 20 بهمن 1403
    مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در آیین افتتاحیه جشنواره فیلم فجر
    در پردیس سینمایی خلیج فارس اهواز
    خوزستان پرچمدار فرهنگ مقاومت و فرهنگ ایرانی اسلامی است
    مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان پرچمدار فرهنگ مقاومت، فرهنگ ایرانی و اسلامی است گفت: خوزستان مهد تمدن ایران زمین، دروازه ورود تشیع به ایران و پیشگام در دفاع ایران در هشت سال دفاع مقدس است.
    مجید منادی در آیین افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی خلیج فارس اهواز با اشاره به همزیستی و اتحاد میان اقوام و مناطق مختلف در استان اظهار کرد: با وجود اینکه تفاوت‌ها در نقاط مختلف می‌تواند موجب بروز اختلاف باشد اما در خورستان تفاوت‌ها به رشد، پیشرفت و برجستگی‌های فرهنگی و هنری استان کمک کرده است.
    وی توضیح داد: خوزستان بیشتر به نام استان انرژی، نفت، کشاورزی، آب و... شناخته شده است با این وجود خوزستان‌، استان فرهنگ و هنر است.
    مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و هنری مختلف در استان توضیح داد: با تلاش و همت هنرمندان خوزستان در جای جای استان شاهد رویدادهای مختلفی هستیم که موجب ایجاد نشاط و شور شده است.
    وی با اشاره به افتخار آفرینی هنرمندان خوزستانی در جشنواره تئاتر فجر گفت: چهره های هنری این‌استان باز هم‌ در صدر قله هنر این سرزمین‌ قرار گرفت.
    منادی ادامه داد: هنرمندان داشته‌های این استان هستند که باید قدر این داشته‌ها را دانست.
    وی با اشاره به افتتاح پردیس سینمایی خلیج فارس اهواز از ورود بخش خصوصی به حوزه فرهنگ و هنر قدردانی کرد و گفت: سالن‌های مختلفی در نقاط مختلف استان افتتاح شده یا در حال افتتاح است که اغلب آن‌ها با کمک و سرمایه بخش خصوصی شکل گرفته است ار این رو حمایت بخش خصوصی به ویژه در حوزه فرهنگ‌ و هنر بسیار مهم است.
    مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان یادآور شد: استان از نظر محتوایی از غنای زیاد برخوردار است اما از نطر زیرساختی با کمبودهایی مواجه هستیم که در این زمینه طی ۲ سال اخیر اقدامات مختلفی انجام شده است.
    وی بیان‌ کرد: بنا بر اعلام دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، رشد ۷۰ درصدی ظرفیت و سالن‌های سینما با همت هنرمندان، بخش خصوصی و دولت اتفاق خوبی است که موجب نشاط، شادابی و رشد جامعه است.
    منادی ادامه داد: رویدادهای بزرگی پیش رو داریم که امید است با حمایت بخش‌های بالادستی، وزارت ارشاد، استانداری و صنایع بتوانیم آنطور که درخور و شایسته مردم این استان است، برنامه‌ها را رقم‌بزنیم.
    وی با اشاره به درخشش خوزستان در زمینه‌های مختلف گفت: وظیفه ما این است از رشد و تحرکی که هنرمندان دارند؛ مانع زدایی کنیم.
    در ادامه نعیم حمیدی، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی استانداری خوزستان،با اشاره به اهمیت سینما در بازتاب واقعیت‌های جامعه اظهار کرد: سینما بخش مهمی از زندگی ماست و می‌تواند آینه‌ای از وضعیت جامعه باشد.
    وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته به هنر و هنرمندان، میدان کافی داده نشد و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در حوزه اجتماعی و اقتصادی سینما شده است.
    وی با بیان اینکه دولت چهاردهم تغییرات مثبتی در حوزه فرهنگ و هنر ایجاد کرده است اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های بیشتر، شاهد آشتی دوباره مردم با سینما و تئاتر باشیم.
    وی همچنین از هنرمندان پیشکسوت خوزستانی مانند علی اصغر شادروان، کیانوش عیاری و ناصر تقوایی تقدیر کرد و بر لزوم حفظ جایگاه پیشکسوتان و بزرگان عرصه فرهنگ و هنر تأکید کرد.
    حمیدی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در رشد هنر و سینما گفت: انقلاب اسلامی فضایی را ایجاد کرد که هنرمندان توانستند آثار ارزشمندی خلق کنند و امروز باید این مسیر را ادامه دهیم.
    وی همچنین از افتخار آفرینی هنرمندان خوزستانی در جشنواره‌های ملی تقدیر کرد و گفت: هر جا بتوانیم به هنرمندان و عرصه فرهنگ کمک کنیم، در خدمت آنان خواهیم بود.
    وی همچنین از استاندار خوزستان به عنوان شخصیتی فرهنگی و علاقمند به هنر یاد کرد و تأکید کرد که مدیران استان از هر ابتکار هنری حمایت خواهند کرد.