کد خبر: 42203 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 20 بهمن 1403
افزایش سه ایستگاه خودکار هواشناسی
در قزوین
مدیرکل هواشناسی قزوین گفت: سه ایستگاه هواشناسی خودکار در مناطق آبگرم، باراجین و الوند به ظرفیت ایستگاه های استان اضافه می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف شیخ الملوکی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان از واحدهای در دست احداث نهضت ملی مسکن شهر مهرگان، اظهار کرد: ایستگاه های یاد شده بدون هیچگونه دخالت انسانی پارامترهای جوی را از ایستگاه های پایه برداشت و از طریق زیرساخت مخابراتی، اطلاعات را به بانک اطلاعاتی ما اضافه می کنند.
وی ادامه داد: سالانه ۹۵۰ هزار داده مربوط به مدل های هواشناسی یا کارهای پژوهشی در بانک اطلاعاتی ما اضافه می شود که خروجی این اطلاعات تاثیر بسزایی در پیش بینی های هواشناسی خواهد داشت و مدیران دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و مراکز علمی از این اطلاعات استفاده می کنند. شیخ الملوکی یادآور شد: تاکنون ۲۹ ایستگاه باران سنجی در سطح استان احداث کرده ایم که با استقرار آنها در حال حاضر از حالت سنتی خارج و به حالت اتوماتیک تبدیل شده ایم.
وی به وضعیت جوی استان در روزهای آینده اشاره کرد و افزود: از امشب شاهد ورود یک سامانه بارشی مدیترانه ای به کشور هستیم که به طور قطع از اوایل وقت فردا /پنجشنبه/ شاهد بارش باران و برف در سطح استان نیز خواهیم بود. مدیرکل هواشناسی قزوین با اشاره به اینکه بیشترین میزان بارش برف در مناطق مرتفع استان و شهرستان آوج خواهد بود، تصریح کرد: استان قزوین هفته آینده روزهای سردی را پیش رو خواهد داشت.
مدیر شعب بانک مسکن قزوین نیز در این نشست اظهار کرد: این بانک تاکنون به ۱۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در استان تسهیلات اعطا کرده است.