کد خبر: 42274 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 21 بهمن 1403
۱۰ واحد مسکونی دو معلولی در داراب به بهره برداری رسید
همزمان با دهه مبارک فجر ۱۰واحد مسکونی دو معلولی با همکاری انجمن خیرین مسکن ساز فارس در داراب افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با چهل و ششمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی آئین بهره برداری از ۱۰ واحد دو معلولی به مناسبت دهه فجر با حضور نماینده مردم شهرستانهای داراب و زرین دشت در مجلس، معاون اقتصادی استاندار فارس، معاونین مشارکتهای مردمی، اشتغال و توانمند سازی اداره کل بهزیستی فارس، مدیر انجمن خیرین مسکن ساز استان و جمعی از مسئولان محلی شهرستان داراب افتتاح و به بهره برداری رسید.
در این مراسم حمید آذرمی معاون مشارکتهای مردمی، ظرفیت سازی اجتماعی و توسعه فرهنگی اداره کل بهزیستی فارس، ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: سازمان بهزیستی به عنوان قرارگاه عرصه اجتماعی و مبارزه با فقر و آسیبهای اجتماعی نیاز به مجاهدت و ایثارگری دارد.
وی ادامه داد: کارکنان این سازمان، سربازان و خیرین و شرکای اجتماعی هم سرداران این قرارگاه هستند.
معاون مشارکتهای مردمی و ظرفیت سازی های اجتماعی اداره کل بهزیستی فارس افزود: از مصادیق این مجاهدت تسهیل گری و تحویل یکهزار و ۲۴۶ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی فارس در سال گذشته و در دست اقدام بودن همین تعداد واحد مسکونی در سال جاری است که پس از اتمام، تحویل مددجویان میشود.