سرمقاله

فراموشی فرهنگی / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 43806  |  صفحه ۷ | ایران و جهان  |  تاریخ: 23 اس‍ 1403
    واکنش وزارت خارجه روسیه به توافق آمریکا و اوکراین برای آتش‌بس ۳۰ روزه
    سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پی مذاکراتی که مقام‌های ایالات متحده و اوکراین در جده عربستان انجام دادند گفت کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.
    به گزارش ایسنا، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به اظهار نظر درباره نتایج مذاکرات اخیر هیات‌های مقامات آمریکا و اوکراین در شهر جده پرداخت.
    وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.
    به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئوهایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.
    زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرزهای آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»
    دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.