سرمقاله

چه گذشت و چه خواهد شد؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • هبلکس بهتر است یا سفال
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 43816  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 25 اسفند 1403
    شکست تحریم در سازمان صنایع هوایی با ساخت و تست ترمزهای هوایی
    ئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ترمزهای هوایی یکی از اقلامی بود که می‌توانست تحریم‌ها را بر ما تحمیل کند، اما امروز در تمامی حوزه‌های ترمزهای هوایی موفق به ساخت و تست آن‌ها شده‌ایم.
    امیر سرتیپ خلبان افشین خواجه فرد در گفتگو با ایرنا درخصوص اقتدار دفاعی کشور،گفت: اقتدار دفاعی ما به حدی است که می توانیم مرزهای کشور را مصون نگه‌داریم و دشمن را از طمع به این سرزمین برحذر کنیم. امروز این موضوع در میدان عمل به وضوح برای همه قابل مشاهده است.
    وی در ادامه گفت: دفاع شرط عقل است و هرچه در حوزه دفاعی قوی‌تر باشیم، به طور قطع سایر بخش‌های کشور راحت‌تر می‌توانند در زمینه توسعه و رفع مشکلات کشور گام بردارند. بنابراین باید امنیت را برقرار کنیم و بر همین اساس در بخش هوا به توفیقات خوبی دست یافته‌ایم. همچنین در بخش‌های زمینی، دریایی و در پدافند، اقتدار خوبی داریم اما به طور قطع متوقف نیستیم و آینده‌ای بسیار روشن را ترسیم می‌کنیم.
    رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع درباره این که رزمایش‌های نظامی چه تأثیری می‌توانند بر آمادگی نیروها داشته باشند، گفت: رزمایش‌ها تمرین نزدیک به واقعیت نبرد است و برای هماهنگی فرماندهان با صفوف خود و همکاری با نیروهای دیگر در جنگ‌های شبکه‌محور و هم‌افزا است به طور قطع تمرین‌هایی که هر نیرو حداقل پنج یا شش بار در سال انجام می‌دهد، به پویایی و آمادگی نیروها کمک شایانی می‌کند.
    سرتیپ خواجه فرد درباره همکاری با ناوگان هوایی کشور گفت: وزارت دفاع به دلیل تحریم ها اگر همکاری خوبی با ناوگان هوایی نداشته باشد مشکل ایجاد می شود بنابراین کارهای فنی هواپیماهای تجاری که در کشور فعال هستند را در تمامی ابعاد انجام می دهیم و در واقع تاب آوری ناوگان را افزایش داده ایم. همچنین در حوزه‌های دیگر نیز خدماتی ارائه می‌دهیم به عنوان مثال در زمینه پهپادها با توجه به موفقیت‌های حاصل‌شده در بخش نظامی، تلاش کرده‌ایم تا در بخش‌های غیرنظامی نیز از پهپادها خدماتی را به ملت ارائه دهیم که یک نمونه آن پهپاد سمپاش است که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان فعال شده است.
    وی افزود: از دیگر نمونه‌ها، می‌توان به پهپاد مهاجر ۶ اشاره کرد که در حوزه نقشه‌برداری فعالیت های زیادی دارد و همچنین پهپاد آتش‌نشان که قابلیت پرواز در ارتفاعات ساختمان‌های مرتفع را دارد و می‌تواند در محل های خاصی از ساختمان که دچار حریق شده، اقدام به خاموش‌کردن آتش کند بنابراین این ویژگی به ویژه در ساختمان‌هایی که دسترسی به آن‌ها دشوار است، بسیار حائز اهمیت است.
    رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ادامه داد: درخصوص ترمزهای هوایی، که یکی از اقلامی بود که می‌توانست تحریم‌ها را بر ما تحمیل کند، امروز در تمامی حوزه‌های ترمزهای هوایی موفق به ساخت و تست آن‌ها شده‌ایم و به طور فراگیر در ناوگان خود از آن‌ها استفاده می‌کنیم. در بخش خودرو به دلیل تحریم توربو شارژها را نداشتیم به همین دلیل تولید توربوشارژها را در دستور کار قرار دادیم و امروز بسیاری از خودروها به این فناوری تجهیز شده‌اند.