کد خبر: 44197 | صفحه ۴ | فرهنگ و هنر | تاریخ: 17 فروردین 1404
قصه کنسرتها بعد از تعطیلات طولانی
تعدادی از گروهها و هنرمندان فعال گونههای مختلف حوزه موسیقی طی روزهای پیش رو و بعد از اتمام تعطیلات عید نوروز، خود را برای برگزاری کنسرت در تهران و شهرهای مختلف کشور آماده می کنند. به گزارش مهر، با پایان یافتن ایام تعطیلات نوروزی گروه ها و هنرمندان فعال عرصه های مختلف موسیقی در حالی خود را برای برگزاری کنسرت های خود در تهران و شهرهای مختلف کشور آماده می کنند که موضوع ارتقا کیفیت کنسرت ها و ماجرای پرچالش افزایش قیمت بلیت کنسرت ها که از سال گذشته نیز موجب طرح مباحث مختلفی در رسانه ها شده بود، از مهم ترین موارد مرتبط با برگزاری کنسرت ها است که به طور حتم در سال جای نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مسیری پرفراز و نشیب که می بایست در قالب کارشناسی شده تری مورد توجه مدیران دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد تا موضوع کیفیت کنسرت ها به ویژه در حوزه موسیقی پاپ که ماجرای «پلی بک خوانی» نیز به آن اضافه شده با چالش پیچیده دیگری مواجه نشود. شرایطی که به نظر می آید گروه ها و هنرمندان فعال این عرصه نیز می توانند با نگاه منصفانه تری نسبت به ارتقا کیفیت برگزاری کنسرت های خود به نسبت افزایش قیمت بلیتی که در فواصل زمانی مختلف به بهانه افزایش تورم، افزایش اجاره بهای سالن های کنسرت ها ، دستمزدها و دیگر موارد انجام می شود، توجه بیشتری کنند.
نکته حائز اهمیت دیگری که حتی می تواند سوژه بسیار مهمی برای طرح در رسانه های مختلف باشد، حضور تهیه کنندگان و سرمایه گذاران موسیقی در جریان برگزاری کنسرت ها و تولیداتی است که آثارشان را غیر از وجوه سرگرمی موسیقی پیش روی مخاطبان قرار می دهند. مسیری که طی دو سه ساله اخیر موجب سرگردانی، ناراحتی و ورشکستگی بسیاری از گروه ها و هنرمندان موسیقی شده که در حوزه هایی خارج از موسیقی های سرگرم کننده کار می کنند و به دلیل فقدان رغبت سرمایه گذاران و تهیه کنندگان برای حضور در این گونه های موسیقایی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند که قصه آنها به تنهایی مثنوی هفتاد من است و حالا که شعار امسال توسط رهبر انقلاب «سال سرمایه گذاری برای تولید» اعلام شده باید دید آیا می توان به گشایش در این حوزه امیدوار بود یا نه؟