سرمقاله

ترامپ میان دو گزینه / جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44222  |  صفحه ۹ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 17 فر 1404
    ​سود عملیات واسطه‌گری پولی ونوین از 17،370 میلیارد تومان گذشت
    بانک اقتصادنوین همچنان در اوج
    سود ناشی از عملیات واسطه‌گری پولی بانک اقتصادنوین در سال 1403 نسبت به سال گذشته با رشد قابل‌توجه 65درصدی همراه شد.
    به گزارش سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال)، بانک اقتصادنوین در اسفندماه سال جاری از محل عملیات واسطه‌گری پولی 5232 میلیارد تومان درآمد کسب کرد. پس از کسر هزینه‌های مرتبط به مبلغ 2،849 میلیارد تومان، سود خالص این عملیات به 2،383 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال گذشته رشدی معادل 50 درصد را نشان می‌دهد.
    عملکرد بانک در دوره ۱۲ماهه منتهی به اسفندماه 1403 نیز حاکی از دستیابی به ۱۷،۳۷۰ میلیارد تومان سود از محل واسطه‌گری پولی است که در قیاس با دوره مشابه سال گذشته، افزایش چشمگیر 65درصدی را تجربه کرده است.
    رشد سود بانک اقتصادنوین نشان‌دهنده عملکرد موفق آن در مدیریت منابع و افزایش بهره‌وری است. این روند صعودی می‌تواند موقعیت بانک را در صنعت بانکداری کشور مستحکم‌تر کند.