سرمقاله

نسل آلفا نسل آینده / محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته تخفیفی ایرانسل ویژه دهه کرامت
  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44302  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 18 فروردین 1404
    اسکان ۵۰ هزار مسافر نوروزی در مراکز رفاهی فرهنگیان گیلان
    رشت - مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از اسکان ۵۰ هزار مسافر فرهنگی طی ایام نوروز در واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، نرگس دستیار اظهار کرد: از ۲۸ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، ۹ هزار و ۶۹۰ خانوار فرهنگی شامل ۵۰ هزار نفر، در واحدهای آموزشی و مراکز رفاهی آموزش و پرورش گیلان اقامت کردند و از خدمات این مراکز بهره‌مند شدند.
    وی از افزایش ۳۸ و نیم درصدی اسکان و اقامت مسافران فرهنگی نوروز ۱۴۰۴ در گیلان خبر داد و افزود: در این مدت، آمار بیشترین پذیرش مسافر در مدارس ناحیه یک و ۲ رشت، آستارا، بندر انزلی و لاهیجان ثبت شد.
    مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه پذیرش فرهنگیان به ۲ روش حضوری و اینترنتی انجام شد، گفت: فرهنگیان برای ایام نوروز امسال، با مراجعه به سامانه متمرکز اسکان به نشانی http://Eskan.medu.ir و حضور در مراکز اقامتی، رفاهی و مدارس استان از ۲۸ اسفند پارسال، برای اسکان نوبت گرفتند.