سرمقاله

نسل آلفا نسل آینده / محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت دهه ولایت
  • بسته ویژه اینترنت و مکالمه و تخفیف ویژه فروش مودم ایرانسل برای «قربان تا غدیر»
  • معرفی بسته‌های رومینگ همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44303  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 18 فروردین 1404
    ورامین به دنبال جذب سرمایه‌گذاری با محوریت نخبگان
    ورامین - فرماندار ورامین در جلسه شورای معاونین بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و بخش خصوصی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری در ورامین تأکید کرد.
    به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباسی در جلسه شورای معاونین فرمانداری با تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس، بر لزوم تلاش مضاعف مسئولان برای خدمت‌رسانی بهتر تأکید کرد.
    عباسی با اشاره به شعار سال، رونق تولید و سرمایه‌گذاری را اولویت اصلی برنامه‌های شهرستان دانست و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی با توجه به پتانسیل‌های منحصر به فرد ورامین در دستور کار قرار دارد.
    وی با تأکید بر نقش کلیدی نخبگان و صاحب‌نظران در توسعه شهرستان افزود: نخبگان و متخصصان به عنوان سرمایه‌های اصلی ورامین می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاری‌های اثرگذار نقش آفرینی کنند. برنامه‌ریزی برای استفاده از این ظرفیت در دستور کار قرار گرفته است.
    در ادامه این جلسه، معاونان و مدیران به بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای توسعه شهرستان پرداختند که منجر به اتخاذ تصمیمات اجرایی شد.