سرمقاله

نسل آلفا نسل آینده / محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44308  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 18 فروردین 1404
    دبیر عملیات‌های فرهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:
    ۱۵۰ هزار نفر از خراسان جنوبی در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند
    بیرجند-دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: در ماه مبارک رمضان ۱۵۰ هزار نفر از خراسان جنوبی در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند.
    حجت الاسلام حسن صفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از اتفاقات فرهنگی بسیار خوبی که در ماه مبارک رمضان انجام شد بحث اجرای طرح زندگی با آیه‌ها بود.
    دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه در سال جاری گام دوم طرح زندگی با آیه‌ها اجرا شد، بیان کرد: در سال جاری در خراسان جنوبی ۱۵۰ هزار نفر در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند.
    صفری با اشاره به اینکه خراسان جنوبی رتبه اول مشارکت در طرح زندگی با آیه‌ها به نسبت جمعیت را در کشور به دست آورده است، گفت: ما برای اجرای طرح زندگی با آیه‌ها ۳۵ هزار جلد کتاب این طرح را در بین علاقمندان قرآنی توزیع کردیم.
    وی اظهار کرد: از بین شهرستان‌های خراسان جنوبی، بیرجندی‌ها بیشترین شرکت کنندگان در طرح زندگی با آیه‌ها را به خود اختصاص دادند.
    دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: گفت سال گذشته در استان ۷۵ هزار نفر در طرح زندگی با آیه‌ها مشارکت داشتند.
    صفری یادآور شد: هدف اصلی از اجرای طرح زندگی با آیه‌ها ترویج فرهنگ قرآنی و ایجاد پیوند عمیق بین مردم و مفاهیم قرآنی است و تلاش شد در این طرح مفاهیم قرآنی به صورت ساده و کاربردی به مردم آموزش داده شود.