سرمقاله

امروز «شنبه»، نقطه پایان یا نقطه شروع؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44581  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 23 فروردین 1404
    پیشنهاد شماره ۱۱۹ به عنوان شماره امدادی واحد
    رئیس مرکز عملیات اضطراری شهر تهران، ویژگی‌هایی که شماره امدادی واحد باید داشته باشد را تشریح کرد و گفت: پیشنهاد ما این است که این شماره، ۱۱۹ باشد. به گزارش ایسنا، یکپارچه سازی شماره های امدادی، طرحی است که مدت هاست اجرای آن در دست اقدام است. در این طرح قرار است شماره های ۱۱۵ اورژانس، ۱۱۲ هلال احمر، ۱۲۵ آتش نشانی و ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، یکی و واحد شوند تا مردم در هنگام مواجهه با هرگونه مشکلی، برای تماس گرفتن با دستگاه‌های امدادی مختلف، سردرگم نشوند.
    اما این شماره باید مشخصات ویژه‌ای داشته باشند که در ادامه پدرام قودجانی، رئیس مرکز عملیات اضطراری شهر تهران درباره این ویژگی‌ها توضیحاتی ارائه کرد.
    پدرام قودجانی در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: مهم ترین ویژگی شماره امدادی واحد، باید این باشد که نه خیلی راحت گرفته شود و نه خیلی سخت گرفته شود و باید شماره از لحاظ نوع تماس گرفتن متعادل باشد.
    وی افزود: همچنین بهتر است دو رقم از این شماره تماس که باید سه رقمی باشد، یکی باشد و با رقم سوم فاصله داشته باشد.
    رئیس مرکز عملیات اضطراری شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر در دنیا از شماره های ۱۱۹ در ژاپن، ۹۱۱ در آمریکا و ۱۱۲ در اتحادیه اروپا استفاده می کنند.
    قودجانی گفت: از آنجایی که کشور ما شباهت‌های بسیاری با کشور ژاپن دارد و ما بیشتر الگوبرداری های خود را از این کشور انجام می دهیم، همچنین شماره ۱۱۹ در حال حاضر در کشور ما خالی است؛ پیشنهاد ما این است که شماره امدادی واحد یا همان شماره طرح SOS، همان شماره ۱۱۹ باشد.
    وی افزود: در حال حاضر تنظیمات اضطراری بیشتر تلفن های همراه ما، روی شماره ۱۱۲ است که در آینده اگر شماره دیگری برای دستگاه‌های امدادی تعیین شود؛ این تنظیمات نیز باید اجرا شود.