سرمقاله

چرا بهار ۱۴۰۰ نشد ولی امروز شاید بشود؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45354  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 06 اردیبهشت 1404
    توزیع گسترده واکسن پنج‌گانه در کشور؛ بزودی
    معاون وزیر بهداشت از توزیع گسترده واکسن پنج‌گانه با بسته بندی داخلی، از دو هفته آینده خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین پایدار واکسن پنج‌گانه گفت: با آغاز بسته‌بندی این واکسن در شرکت مربوطه، توزیع گسترده آن در شبکه بهداشتی کشور شروع خواهد شد.
    بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی با بیان اینکه ماده اولیه واکسن به‌صورت بالک از کشور مبدأ وارد می‌شود، افزود: فرآیند بسته‌بندی به‌صورت سرنگ‌های تک‌دوز و ویال‌های 10 دوز در داخل کشور انجام می‌شود که ظرفیت تولید را نسبت به گذشته افزایش داده و زمان دسترسی واکسن در مراکز بهداشتی را کوتاه‌تر کرده است.
    پیرصالحی چالش اصلی در مسیر تولید را محدودیت‌های مالی ناشی از تحریم‌ها عنوان کرد و گفت: با تعامل مناسب با بانک مرکزی، موانع تأمین ارز برای واردات مواد اولیه از هند در حال رفع شدن است.