سرمقاله

چرا بهار ۱۴۰۰ نشد ولی امروز شاید بشود؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45379  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 06 اردیبهشت 1404
    فرماندار آبادان:
    سواحل آبادان فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری و اشتغال است
    معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان ساحل ۲ رودخانه بهمنشیر و اروند را سرشار از فرصت‌های سرمایه گذاری و اشتغال دانست و گفت: این شهرستان با داشتن سواحل خاص، فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال است.
    به گزارش خبرنگار ایرنا، خسرو پیرهادی چهارشنبه در نشست شورای اداری آبادان اظهار کرد: با توجه به اینکه آبادان شهری بندری است باید با تمرکز بر روی سواحل اروند و بهمنشیر، ضمن سرمایه گذاری زمینه برای اشتغال نیز فراهم شود.
    وی با اشاره به اینکه باید به سمت اقتصاد ساحل محور و اقتصاد دریا محور حرکت کنیم افزود: ۷۰ درصد اشتغال شهر در حوزه خدمات و بازرگانی است و باید اولویت را به سمت مراودات اقتصادی و بازرگانی سوق دهیم.
    فرماندار ویژه آبادان تاسیس سازمان توسعه سواحل را از نیازهای این شهرستان دانست و گفت: باید به سوی رونق بخشی سواحل پیش برویم و در صورت ایجاد سواحل زیبا امکان ایجاد اشتغال و رونق گردشگری نیز فراهم خواهد شد.
    پیرهادی با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی، تجارت، صیادی، گردشگری و صنعت در شهرستان آبادان بیان کرد: با وجود ظرفیت‌های مناسب برای رشد و ارتقای شاخص‌های مختلف و برطرف کردن مشکلات شاهد عقب افتادگی در شهرستان هستیم و برای برطرف کردن آنها باید یکپارچه عمل کنیم.
    فرماندار ویژه آبادان ادامه داد: دستگاه‌های خدمات رسان باید بسته‌های مشوق سرمایه‌گذاری را به فرمانداری ارائه دهند تا شرایط برای جذب سرمایه گذار فراهم شود.
    وی با اشاره به اینکه مدیران باید در چارچوب قوانین پاسخگو باشند اظهار کرد: تمامی مدیران ملزم به رعایت قانون و مقررات هستند و با هرگونه قانون گریزی برخورد قانونی خواهد شد. فرماندار ویژه آبادان با تاکید بر برگزاری جشنواره‌های آیینی در این شهرستان گفت: برگزاری جشنواره‌ها ی مختلف در شهرستان بسیار کمرنگ است و همه ارگان‌ها باید در این راستا گام بردارند.
    پیرهادی در خصوص ساماندهی جاده قفاص گفت: اعتبارات این جاده حادثه خیز تامین شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
    امام جمعه آبادان نیز در این نشست گفت: متاسفانه برخی کاستی‌ها در شهر آبادان مشاهده می‌شود که باعث اعتراض شهروندان شده است.
    حجت‌الاسلام عبدالحسین غبیشاوی خواستار ساماندهی جاده قفاص در آبادان شد و اظهار کرد: این جاده تا کنون جان شهروندان زیادی را گرفته و انتظار می‌رود دولت سرعت العمل بیشتری داشته باشد.