سرمقاله

دیپلماسی سخت؛ روایت تغییر در مذاکرات ایران و آمریکا / یاسر هاشمی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پرتفو پیشنهادی برای بازار نوسانی + استراتژی سبد کم‌ریسک
  • اخذ گواهی دانش‌بنیان برای سه پروژه فناورانه همراه اول
  • تکذبیه شرکت ایرانسل
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45598  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 09 اردیبهشت 1404
    الهلال رقیب منچستریونایتد و رئال مادرید شد
    باشگاه الهلال مذاکرات برای جذب ویکتور اوسیمن از ناپولی را آغاز کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نیکولو شیرا خبرنگار مشهور ایتالیایی با استناد به منابع داخلی باشگاه الهلال در حساب شخصی خود در پلتفرم ایکس گزارش داد که این باشگاه عربستانی مذاکرات خود را به منظور جذب ویکتور اوسیمن مهاجم نیجریه‌ای ناپولی آغاز کرده است. این منبع از ارائه جزئیات بیشتر در مورد مذاکرات خودداری کرده است.
    ویکتور اوسیمن تا پایان فصل جاری به صورت قرضی برای گالاتاسرای ترکیه توپ می‌زند. قرارداد او با ناپولی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۶ معتبر است و از سپتامبر ۲۰۲۰ پس از انتقال از لیل در این باشگاه ایتالیایی حضور دارد.
    اوسیمن در فصل جاری در ۳۶ مسابقه برای گالاتاسرای به میدان رفته و موفق شده است در تمامی رقابت‌ها ۳۱ گل به ثمر برساند و هفت پاس گل نیز به هم‌تیمی‌های خود بدهد. در قرارداد او با ناپولی بند جدایی به ارزش ۷۵ میلیون یورو گنجانده شده است.