سرمقاله

بندرعباس؛ فاجعه‌ای ملی و سوءاستفاده‌های سیاسی / میثم قهوه‌چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته تخفیفی ایرانسل ویژه دهه کرامت
  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45724  |  اخبار آنلاین  |  تاریخ: 10 اردیبهشت 1404
    حفظ حریم شخصی در مشاوره تصویری روانشناسی با 8 تکنیک

    حفظ حریم شخصی در مشاوره تصویری روانشناسی با 8 تکنیک


    افزایش سرعت اینترنت در ایران باعث شده مردم تنوع خدمات در صنایع مختلف را احساس کرده و زندگی ساده تری را تجربه کنند. روانشناسی و خدمات مشاوره هم بیشترین بهره را از خدمات آنلاین و برخطر گرفته که یکی از آنها مشاوره آنلاین و تصویری با روانشناس است. اما این خدمت جدید و به ظاهر ساده آدابی دارد که حتما قبل از استفاده باید از آن مطلع باشید.

    چرا مشاوره تصویری آداب خاص خود را دارد؟

    مشاوره آنلاین تصویری با متخصص روانشناس شباهت های زیادی با مشاوره حضوری دارد، اما عمده تفاوت آن به بعد مسافتی است که طرفین از هم دارند مربوط می شود. ارتباط تصویری با فردی که نمی شناسید مهم ترین چالش مشاوره تصویری است. برگزاری مشاوره در هر ساعت از شبانه روز دیگر موضوع مورد بحث در این نوع مشاوره است. 

    به همین دلیل باید بدانید چطور حریم شخصی در مشاوره تصویری را رعایت کنید. اگر به تازگی قصد استفاده از مشاوره تصویری دارید این سایت پیشینه خوبی در مشاوره تصویری روانشناسی دارد.

    در ادامه به مهم ترین اصول حضور در جلسات مشاوره تصویری با روانشناس می پردازیم.

    1- اتاق خود را تمیز کنید

    اگر اتاق خصوصی در خانه دارید اما دیگران ممکن است صدای شما را بشنوند، سعی کنید از هدفون هایی با میکروفون داخلی استفاده کنید که هنگام صحبت کردن به دهان شما نزدیک باشند. به این ترتیب شما مجبور نخواهید بود با صدای بلند صحبت کنید و کسی که خارج از اتاق است صدای شما را خواهد شنید.

    یک راه دیگر برای اطمینان از اینکه کسی صدای شما را نمی شنود این است که یک حوله یا پتو را در پایین در اتاقتان قرار دهید. علاوه بر این، می توانید صداهای پس زمینه را در نزدیکی ورودی اتاق پخش کنید تا افکت اضافه ای به آن اضافه شود.

    البته اگر راحت هستید، می‌توانید جلسه خود را در حمام یا کمد داشته باشید. این برای مواقعی که اصلا حریم شخصی ندارید یا در جای شلوغ هستید عالی است.

    2- فقط از صدا استفاده کنید

    جلسات صوتی آنلاین یعنی تماسی که از طریق تماس تصویری انجام می شود اما تصویر به اشتراک گذاشته نمی شود. این یعنی می توانید گزینه‌ی ویدیو را خاموش کنید و جلسه را به یک تماس صوتی تبدیل کنید. با این کار حریم خصوصی شما حفظ می‌شود‌، به خصوص اگر با داشتن این مکالمات در خانه که ممکن است کسی صدای شما را گوش کند، راحت نباشید.

    با مشاوره آنلاین روی گوشی یا کامپیوتر خود، می توانید در هر جایی در جلسات خود شرکت کنید! این مزیت مشاوره تصویری است که مشاوره حضوری از آن بی بهره است.

    3- از هدفون استفاده کنید


    بالا هم گفتیم، با استفاده از هدفون به جای گوشی یا اسپیکر، صدایتان را به حداقل برسانید. این یک راه بسیار آسان برای به دست آوردن حریم خصوصی حداقل حین مکالمه است.

    4- در حال پیاده روی مشاوره بگیرید

    از آنجایی که جلسات تصویری در مواقع اضطراری می توانند فقط صوتی باشند، هدفون خود را به گوشی یا تبلت خود وصل کنید و به پیاده روی بروید. از روانشناس بخواهید در مشاوره تصویر خود را به اشتراک بگذارد و شرایط خود را برای او توضیح دهید.

    این یک راه عالی برای کشش پاها، تماشای مناظر، و حفظ حریم خصوصی شماست. فقط مراقب محیط اطراف خود باشید تا هنگام صحبت کردن زمین نخورید یا به چیزی برخورد نکنید. پیاده روی کنید یا به یک منطقه نسبتا خصوصی مانند یک پارک خالی بروید تا جلسه خود را به صورت خصوصی برگزار کنید.

    5- از هم اتاقی های خود فضای بیشتری بخواهید

    تراپی چیزی نیست که از آن خجالت بکشید، این روزها افراد زیادی در حال درمان بیماری های روانی هستند. هم اتاقی ها یا اعضای خانواده شما ممکن است از قبل بدانند که شما  با یک درمانگر ملاقات می‌کنید، که در این صورت ممکن است درخواست فضا و حریم خصوصی از آن ها در زمان جلسه بهترین راه حل باشد.

    داشتن فضای اختصاصی در حین مشاوره تصویری با روانشناس می تواند آرامش خاطر بیشتری به شما دهد.

    6- از خودروی خود استفاده کنید

    اگر خودرویی دارید در حالی که پارک شده است آن را به دفتر درمان خصوصی خود تبدیل کنید! ما مطلقا توصیه نمی کنیم که در حین رانندگی جلسه داشته باشید زیرا توجه کامل شما به رانندگی نخواهد بود. ماشین ها قابلیت ضد صدایی بسیار خوبی دارند، برای برگزاری جلسه تصویری سوار ماشینتان شوید که پارک شده و به این ترتیب هیچ کس قادر به شنیدن صدای شما در خودرو نخواهد بود.

    اگر ماشین ندارید، ماشین یکی از دوستان یا بستگان مورد اعتماد خود را قرض بگیرید و جلسه خود را در آرامش برگزار کنید.

    7- اجاره یک مکان می تواند ایده آل باشد


    در محل کار و زمان استراحت ناهار یا درست بعد از ساعات کاری برای جلسات خود از یک اتاق جلسه خالی استفاده کنید.

    به طور مشابه، در دانشگاه از یک اتاق مطالعه خالی در کتابخانه یا یک کلاس خالی برای صحبت با درمانگر خود استفاده کنید. گاهی مشاوره به قدری اهمیت دارد که باید برای انجام آن حتی هزینه ثانویه هم پرداخت کنید.

    8- برنامه های کاری داشته باشید

    اگر بعد از امتحان کردن توصیه های بالا هنوز نگران شنیده شدن صدایتان هستید، از درمانگر خود بپرسید آیا می توانید جلسات را خارج از ساعات معمول آن ها برنامه ریزی کنید تا دیگران در خانه شما حضور نداشته باشند. مسلما آن ها تمام تلاش خود را خواهند کرد تا جلساتی را برای شما پیدا کنند که با زمان بندی شما تطبیق می داشته باشد.

    مهم است به افرادی که با آن ها زندگی می کنید اجازه دهید بدانند که از کمک و تمایل آن ها برای حفظ حریم خصوصی خود سپاسگزار هستید. فراموش نکنید که از آن ها تشکر کنید! به آن ها بگویید که از این سخاوتشان خوشحال هستید. به آن ها بگویید هر زمان که به حریم خصوصی نیاز دارند - چه برای تماس تلفنی باشد، چه برای تماس آنلاین و یا تراپی شما هم حاضرید در عوض این حریم خصوصی را به آن ها بدهید.