صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • اعلام بسته تخفیفی و تعرفه ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴
  • اعلام بسته‌های رومینگ همراه اول مختص حجاج ایرانی
  • حفظ حریم شخصی در مشاوره تصویری روانشناسی با 8 تکنیک
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45733  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 11 اردیبهشت 1404
    سخنگوی دولت:
    همه موظفیم درباره حادثه بندر شهید رجایی واقعیت را به مردم بگوییم
    سخنگوی دولت با اشاره به حادثه بندر شهید رجایی گفت: دولت اصلاً علاقه‌مند نیست که موضوعات را با مردم در میان نگذارد و باید پاسخگویی داشته باشد و این جزو وظایف دولت است. یقیناً این موضوع، موضوع مهمی برای خود دولت است. به هیچ عنوان ما محرم‌تر از مردم نداریم و مسلماً همه ما موظف هستیم که به مردم واقعیت را بگوییم و با آن‌ها حقایق را به اشتراک بگذاریم، چراکه مردم ولی‌نعمتان این دولت هستند.
    فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن ابراز تسلیت در پی اتفاق دردناک انفجار بندر شهید رجایی با همه هموطنانی که عزیزانشان را در این حادثه از دست دادند ابراز همدردی و برای همه آسیب‌دیدگان طلب شفای عاجل کرد.
    وی درباره این‌که چرا با وجود گذشت چهار روز از حادثه تلخ بندر شهید رجایی، هنوز مشخص نشده در کانتینر‌هایی که منفجر شده چه محموله‌ای و دقیقاً متعلق به چه شرکت، سازمان و نهادی بوده است؟ گفت: دولت اصلاً علاقه‌مند نیست که موضوعات را با مردم در میان نگذارد؛ دولت یقیناً موضوع را با مردم به اشتراک می‌گذارد و شفاف‌سازی می‌کند و باید پاسخگویی داشته باشد و این جزو وظایف دولت است. یقیناً این موضوع، موضوع مهمی برای خود دولت است و اهمیت زیادی دارد که بخواهد شفافیت داشته باشد.
    با کسانی که در ماجرای بندر شهید رجایی قصور و تقصیری داشته باشند برخورد می‌شود
    سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: نکته‌ای که وجود دارد این است که ما با یک حادثه مواجه هستیم که چند ده‌تن از هموطنان عزیز ما در آن جان خود را از دست داده‌اند. لذا اولویت با این است که بتوانیم ابتدا موضوعاتی را که به جان انسان‌ها مربوط می‌شود، ساماندهی کنیم. یعنی موضوع اطفاء حریق نکته اول بود که آتش‌نشانان تا زمان انجام این مصاحبه هم مشغول لکه‌گیری‌های کوچک‌تری بودند که از آتش باقی‌مانده بود و طبیعتاً انتقال مصدومین نیز از نکات اصلی این موضوع است.
    وی خاطرنشان کرد: ولی موضوعات بررسی می‌شود و همان‌طور که هم مقام معظم رهبری فرمودند و هم رئیس‌جمهور و معاون اول گفته‌اند، حتماً با کسانی که در این زمینه چه قصور و چه تقصیر داشته باشند برخورد خواهد شد.
    محرم‌تر از مردم نداریم، همه موظفیم که به مردم واقعیت را بگوییم
    مهاجرانی درخصوص این‌که منابع استانی، حوزه‌های اقتصادی در بندرعباس و تهران مانند سازمان بنادر یا مدیریت بحران می‌گفتند که از دولت و شورای اطلاع‌رسانی دولت به ما اعلام شده که تا زمان مشخص شدن دلایل حادثه نکنیم آیا واقعاً تأکیدی از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت و خود دولت بر این مسأله وجود داشته است، گفت: دولت به منظور دستیابی به صدای واحد، این رویکرد را اتخاذ کرده است. اگر نه که دنیای اطلاع‌رسانی این روزها به قدری وسیع است و شما خبرنگاران آنقدر باهوش هستید که به راحتی می‌توانید به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید.
    وی خاطرنشان کرد: آنچه که اتخاذ شد به معنای انسداد خبری نبوده است، بلکه به معنای این است که بتوانند موضوعات را به گونه‌ای مدیریت کنند. زیرا ممکن است من با کسی صحبت کرده باشم و او بگوید که ۵۰ نفر کشته شده‌اند و یک ساعت بعد کسی دیگر صحبت کند و بگوید ۴۰ نفر کشته شده‌اند. بنابراین، به منظور جلوگیری از ایجاد شائبه در ذهن مردم به خاطر تعدد اعداد، این رویکرد اتخاذ شده است.
    سخنگوی دولت تاکید کرد: به هیچ عنوان ما محرم‌تر از مردم نداریم و مسلماً همه ما موظف هستیم که به مردم واقعیت را بگوییم و با آن‌ها حقایق را به اشتراک بگذاریم، چراکه مردم ولی‌نعمتان این دولت هستند.
    وی در خصوص اینکه آیا زمان خاصی برای اعلام جزئیات حادثه بندر شهید رجایی به مردم مشخص شده است، بیان کرد: چراکه نه، به محض اینکه اطلاعاتی به دست آوردم، حتماً آن را اعلام خواهم کرد.
    امیدوارم از حق استیضاح به عنوان حربه سیاسی استفاده نشود
    مهاجرانی درباره کلید خوردن استیضاح وزیر راه و شهرسازی در مجلس و اینکه برخی‌ حادثه بندرشهید رجایی را بهانه‌ای برای مطرح شدن استیضاح بیان کردند، درباره اینکه سهم خانم صادق و عملکرد ایشان در ماجرای بندر شهید رجایی چقدر است؟ به نظر شما این استیضاح سیاسی است یا خیر، گفت: استیضاح حق مجلس است، ولی امیدوارم از این حق به عنوان حربه سیاسی استفاده نشود؛ این حق باید در راستای منافع ملی و به نفع منافع مردم به کار گرفته شود.