سرمقاله

چرا ترامپ به اسراییل نرفت؟ / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس خبر داد: تدابیر ویژه ارتباطی در ورزشگاه پارس شیراز برای مسابقه فجر سپاسی و استقلال
  • تابلوهای تبلیغاتی مدرن که مشتری را به فروشگاه می ‌کشانند.
  • شرایط و قوانین ازدواج با اتباع خارجی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46419  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 28 اردیبهشت 1404
    سقوط نخل در جشنواره کن
    بخشی از محل برگزاری جشنواره کن پس از سقوط یک درخت نخل روی پیاده‌رو که گفته می‌شود منجر به زخمی شدن یک عابر پیاده شده است، بسته شد. به گزارش ایسنا، حدود ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر به وقت محلی روز شنبه، صدای بلند شکستن درختی در اثر وزش باد و فریاد یک نفردر بلوار کروآزت شنیده شده است که به سبب آن مردی که دچار جراحت شده بود توسط اورژانس پزشکی به بیمارستان منتقل شد.
    خدمات اورژانس در تلاش برای برداشتن درخت از پیاده‌رو بوده‌اند.
    این حادثه در مقابل ساحل مادمازل گری پلاژ باریر، یکی از مکان‌های کلیدی رویدادهای کن، رخ داد و پیاده‌رو جلوی محل برگزاری بسته شد.
    بعد از ظهر شنبه یکی از شلوغ‌ترین زمان‌های جشنواره است و هزاران نفر از شرکت‌کنندگان در جشنواره در جلسات و رویدادهای در بلوار کروآزت شرکت می‌کنند.
    هنوز اطلاعات بیشتری در این باره از سوی مسئولان جشنواره کن اعلام نشده است.