سرمقاله

چرا ترامپ به اسراییل نرفت؟ / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • سفارش چاپ بسته‌بندی فوری
  • حمایت همراه اول از تیم‌های نوآور در حوزه هوشمندسازی سلامت
  • بسته ویژه ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46465  |  صفحه ۱۰ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 28 اردیبهشت 1404
    پیام تبریک مدیرعامل بانک رفاه کارگران به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
    دکتر اسماعیل للـه‌گانی طی پیامی فرا رسیدن 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، متن پیام به این شرح است:   بسمه تعالی
    بیست‌وهفتم اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی کارگزاران و تلاشگران این عرصه خطیر و ارزشمند تبریک عرض می‌نمایم.
    در جهان امروز که تحولات شگرف و پرشتاب فناورانه، فضای ارتباطی را دگرگون ساخته، نقش ارتباطات اثربخش و روابط عمومی هوشمند بیش از هر زمان دیگری در پیشبرد اهداف سازمانی نمایان شده و به‌مثابه قلب تپنده هر سازمان، نقشی تعیین‌کننده در هدایت افکار، افزایش اعتماد عمومی و پایداری ارتباطات داخلی و بیرونی دارد.
    در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، توسعه ارتباطات حرفه‌ای، شفاف و هدفمند، بستری ضروری برای جلب اعتماد عمومی، ارتقای رضایتمندی جامعه هدف و پیشبرد مأموریت‌های اجتماعی و اقتصادی به شمار می‌رود. بدون تردید، حرکت به‌سوی «روابط عمومی هوشمند»، مبتنی بر تحلیل داده، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و شناخت عمیق از نیازهای مخاطبان، می‌تواند جایگاه اقدامات اجرایی و برنامه‌های توسعه‌ای را در افکار عمومی تقویت کرده و هم‌افزایی سازمانی را به سطحی بالاتر ارتقا دهد.
    ضمن تبریک مجدد این روز به فعالان عرصه ارتباطات و روابط عمومی، از درگاه خداوند متعال صحت، سلامتی توام با توفیق روزافزون‌ در ایفای مسئولیت‌های خطیرتان را مسألت دارم.
    اسماعیل للـه‌گانی