سرمقاله

درپاسخ به خانم دکتر جمیله علم الهدی ‪/‬ کیکاوس پورایوبی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نمایش توانمندی های بانک شهر در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مشهد
  • همراه اول در مشهد، آغازگر فصل تازه تعاملات سازمانی
  • ثبت سرعت ۱۶۴۰ مگابیتی 5G همراه اول در اردبیل در حضور وزیر ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46749  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 01 خرداد 1404
    فرماندار شیراز: اعتبارات فعلی کفاف نیازهای شهرستان را نمی‌دهد
    فرماندار شیراز با اشاره به محرومیت موجود در بخش‌های مختلف شهرستان اعلام کرد که با وجود سکونت حدود ۵۰ درصد جمعیت استان فارس در شهرستان شیراز، اعتبارات فعلی پاسخگوی نیازها و کاهش محرومیت در این منطقه نیست.
    سید علاالدین کراماتی چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات راه‌ها و جاده‌های شهرستان شیراز که با حضور نمایندگان این شهر در مجلس برگزار شد، تاکید کرد که لازم است جلسه‌ای با حضور تمامی نمایندگان شیراز تشکیل شود تا برنامه‌ای منسجم و یکپارچه برای تخصیص بهینه اعتبارات پروژه‌های شهرستان طراحی گردد.
    وی افزود: در بخش‌هایی مانند سیاخ دارنگون، داریون، دشت ارژن و روستاهای اطراف شیراز نظیر کفترک، شاهد محرومیت شدید و عقب‌ماندگی هستیم؛ این محرومیت‌ها به‌ویژه زمانی آشکارتر می‌شود که در برخی از همین مناطق، ساخت ویلاها و ساختمان‌های مجلل ادامه دارد.
    کراماتی بیان کرد: این تضاد موجب شکل‌گیری احساس بی‌عدالتی در میان ساکنان محلی شده و مسئولان نیز در ایجاد تعادل میان بخش‌های مختلف سرزمینی ناتوان بوده‌اند.
    فرماندار شیراز با اشاره به وضعیت نامناسب جاده‌های بخش‌های سیاخ دارنگون و ارژن اظهارکرد: نبود زیرساخت‌های حیاتی مانند جاده‌های مناسب، مانع اصلی رشد و توسعه این مناطق است. وی خواستار همکاری نمایندگان مجلس و نهادهای دولتی برای تدوین برنامه‌ای مشترک شد و افزود: اجرای طرح‌های جداگانه توسط نمایندگان و فرمانداری بدون هماهنگی، به نتیجه مطلوب نخواهد رسید اما اتحاد و هماهنگی می‌تواند حتی با اعتبارات محدود، اقدامات اساسی را ممکن سازد.