کد خبر: 4771 | صفحه ۲ | سیاست روز | تاریخ: 19 بهمن 1401
رئیسی در نشست با پیروان ادیان توحیدی:
دستاوردهای انقلاب متعلق به همه از هر قوم و مذهبی است
رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند “انسجام” و “وحدت ملی” هستیم، اظهار داشت: انسجام و وحدت مهمترین زمینه و مناسبترین بستر برای توسعهیافتگی در کشور است و البته این بهمعنای نفی گفتوگو نیست، بلکه بستری برای گردهم آمدن صاحبان اندیشه و تبادل دیدگاهها و نظرات آنها با یکدیگر است.
سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه (۱۷ بهمن) در نشستی با پیروان ادیان توحیدی که به مناسبت گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه ایام دهه فجر برای همه ما یادآور پیروزیهای بزرگ ملت ایران است، گفت: این پیروزیها مرهون بصیرت و ایستادگی همه ملت بزرگ ایران با هر گویش، مذهب و باوری است.
رئیس جمهوری در ادامه با بیان اینکه امروز مهمترین مسئله برای ما آن است که عطف به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی، نگاهی امیدوارانه به آینده داشته باشیم، تصریح کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه هستند تا از این طریق ملت ایران را از حرکت، تولید، تلاش برای ارتقایی علم و فناوری، خلاقیت، تحصیل علم و کسب و کار بازدارند.
آیتالله رئیسی با اشاره به اینکه دشمنان نمیخواهند ملت ایران در کنار هم در صفا و صمیمیت و تحت لوای یکپارچگی و انسجام ملی رو به پیشرفت و آینده روشن حرکت کنند، خاطرنشان کرد: برای همه ما روشن است که ادیان ابراهیمی ضد کفر و الحاد هستند و محور همه آنها خداپرستی، دعوت به اخلاق و کنار گذاشتن تکبر، شیطنت، ظلم و فساد است.
رئیس جمهوری اضافه کرد: نقطه مشترک همه ادیان ابراهیمی توجه به خدا، توجه به خود و خودسازی و دستگیری و گرهگشایی برای دیگران است. همه ادیان ابراهیمی خودبینی و خودبرتربینی و استکبار را محکوم؛ و ظلم و فساد را مورد نکوهش قرار میدهند.
آیتالله رئیسی همچنین توجه به خانواده را دیگر باور مشترک ادیان ابراهیمی معرفی و اظهار کرد: امروز در نگاه استکبار جهانی یک پدیده زشت اخلاقی که باعث انقطاع نسل بشر میشود، به عنوان شاخص تمدن معرفی میشود و دولتهای غربی جامعهای را متمدن معرفی میکنند که در آن همجنسبازی رواج داشته باشد؛ این با همه آموختههای ادیان ابراهیمی در تضاد و باعث انقطاع نسل بشر است.
رئیس جمهوری با بیان اینکه در مکتب سیاسی امام راحل، سیاست با معنویت گره خورده است، تصریح کرد: سیاست بدون خدا بلاهای بزرگی بر سر بشریت آورده است که هفتاد سال ظلم به مردم فلسطین، تولید کلاهکهای هستهای و ظلم و کشورگشاییهایی که امروز جامعه بشری را رنج میدهد، همه نتیجه سیاست منهای خدا و معنویت است.
دکتر رئیسی اضافه کرد: جامعه بشری باید بداند که کنار گذاشتن خدا از معادلات سیاسی نه سعادت که ظلم و از بین رفتن حقوق بشر را برای جامعه بشری به ارمغان میآورد. این خداوند است که حقوقی را برای انسانها قرار داده و حکومتها صرفا باید حافظان و صیانتکنندگان از حقوق زنان، کودکان، محیطزیست و امثال آن باشند.
رئیس جمهوری با اشاره به اینکه اصول اخلاقی ادیان ابراهیمی به دنبال تربیت انسانی خداباور هستند، خاطرنشان کرد: دین به دنبال پرورش انسانهایی است که تحت هر شرایطی و در انجام هر کاری خدا را از یاد نبرند، چرا که کسی که خدا را فراموش کند انسانیت خود را از یاد برده و مرتکب ظلم و جنایت میشود و این نکتهای است که همه ادیان ابراهیمی به آن تاکید کردهاند.
رئیس جمهوری افزود: مستکبرین نمیخواهند این جامعه شکل گیرد و لذا در این ۴ دهه به انحای مختلف فتنهگری کردند، ولی این جامعه پاگرفت. دهه اول، دهه تشکیل نظام اسلامی بود،
هه دوم، دهه تثبیت نظام اسلامی، دهه سوم، دهه توسعه و امروز نیز دههای است که جامعه اسلامی مسیر پیشرفت و عدالت را طی میکند و این مسیر به هیچ عنوان توقفیافتنی نیست.
دکتر رئیسی اظهار داشت: آنچه امروز برای جامعه ما ضرورت دارد این است که بازنگاهی به آنچه که باید انجام میشد و آنچه انجام شده، داشته باشیم و سعی کنیم که ضعفها و کاستیها برطرف شده و برای تشکیل ایرانی قوی بر قوتها بیافزاییم.
دکتر رئیسی مهمترین ظرفیت ملت ایران را ظرفیت نیروی انسانی کارآمد دانست و افزود: ذخایر مادی و معنوی فراوانی در این کشور وجود دارد که باید تلاش کرد با مدیریت خوب این ظرفیتها و قوهها به فعلیت برسد. با اتکا به تجربیات پیشینیان میتوانیم مسیر رو به پیشرفت کشور را با قوت و قدرت به پیش ببریم.
رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه همه انبیای الهی یکدیگر را تصدیق کردهاند، توهین به پیامبر عظیمالشأن اسلام(ص) را اهانت به همه انبیاء و ادیان الهی و توحیدی عنوان کرد و افزود: اینکه کسی به خود اجازه دهد تحت لوای یک دولتی، به پیامبر الهی قریب به ۲ میلیارد مسلمان در جهان اهانت کند، نامش آزادی نیست، بلکه اهانت به همه خداباوران بر روی زمین و اتفاقاً محدودکننده آزادی بیان است.
دکتر رئیسی اهانت به قرآن کریم را نفرتپراکنی در جامعه بشری توصیف کرد و اظهار داشت: به هیچ عنوان نباید گذاشت عدهای به خود اجازه دهند تحت عناوینی همچون آزادی بیان به مقدسات میلیاردها انسان جسارت کنند.
رئیس جمهوری در ادامه موضع متحد پیروان ادیان الهی در محکومیت توهین به نبی مکرم اسلام(ص) و قرآن کریم را قابل تقدیر دانست و بر ضرورت تقویت انسجام در دفاع از ادیان الهی تأکید کرد.