سرمقاله

چیرگی بر نفوذ؛ شرط تحقق صلح مسلح / میثم قهوه‌چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نوآوری‌های دیجیتال و آینده نظام‌های پرداخت
  • ایرانسل: تغییر قیمت بسته‌های TD-LTE با هدف همانندسازی است
  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 48793  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 19 تیر 1404
    ۳۶ میلیون مترمکعب آب برای زمین‌های کشاورزی شادگان رهاسازی شد
    مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: ۳۶ میلیون مترمکعب آب به منظور تامین آب نخلستان‌ها و زمین‌های کشاورزی این شهرستان از سد مارون رهاسازی شد. جمشید اسلامیان اظهار کرد: رهاسازی آب از سد مارون به منظور تامین آب کشاورزی و نخلستان‌های شادگان و همچنین کشت‌های تابستانه انجام شد.
    وی افزود: بر اساس برنامه ریزیT پمپ‌های آبیاری زمین‌های کشاورزی مناطق بالادست بسته شده و کنترل لازم در طول مسیر نیز اعمال خواهد شد تا آب مورد نیاز به زمین‌های کشاورزی روستاهای پایین دست شادگان برسد.
    مدیر جهاد کشاورزی شادگان با اشاره به مشکل کم آبی در روستاهای پایین دست این شهرستان گفت: این مشکل مورد توجه مسوولان قرار گرفته و از امروز آب مورد نیاز زمین‌های کشاورزی و نخلستان‌های منطقه تامین خواهد شد.
    اسلامیان با بیان اینکه رهاسازی آب با اولویت تامین بخش کشاورزی و نخلستان‌های شادگان انجام شد ادامه داد: شهرستان شادگان، قطب کشاورزی استان خوزستان محسوب می‌شود و در اصل اقتصاد شهرستان بر پایه کشاورزی استوار شده است و باید معضل بی آبی در این شهرستان رفع شود.
    مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: ۶ گروه پایش در دارخوین و شادگان رها سازی آب را زیر نظر دارند تا آب بدون مشکل به مقصدهای مورد نظر برسد و در روستاهای بالادست شهرستان شادگان هیچ گونه تخلفی در خصوص کشت شلتوک گزارش نشده است.
    شهرستان شادگان ۱۳ هزار و ۶۰۰ هکتار نخلستان با ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نخل دارد که از این سطح ۱۰ هزار هکتار آن بارور و سه هزار و ۶۰۰ هکتار آن غیر بارور است.
    شادگان یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما با بیش از ۵۷ هزار هکتار اراضی قابل کشت است و استعمران، گنطار ، بریم، برحی، اشگر از انواع خرمای تولیدی در شادگان محسوب می‌شود.
    شهرستان شادگان در جنوب خوزستان در انتهای حوضه رودخانه مارون- جراحی قرار دارد.
    این شهرستان یکی از مراکز کشاورزی قدیم و از تولیدکنندگان عمده محصولات به ویژه خرما در خوزستان است، گندم، انواع سبزیجات، بامیه و خرما عمده‌ ترین محصولات کشاورزی شادگان به شمار می‌رود.