سرمقاله

چقدر زود دیر می‌شود !؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • *انجام تست عملیاتی ناحیه پایانی پتروشیمی صدف خلیج‌فارس با حضور مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس*
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی همراه اول در گیلان با سرمایه‌گذاری ۲۴۵۰ میلیارد تومانی
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 48828  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 21 تیر 1404
    سخنگوی دولت:
    تاکید ایران بر همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام است
    سخنگوی دولت گفت: حفظ استقلال، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام برای ایران اهمیت ویژه دارد.
    به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی که به عنوان نماینده ایران برای شرکت در سی‌امین سالگرد نسل‌کشی در سربرنیتسا به بوسنی و هرزگوین سفر کرده با حسین افندی کاوازوویچ، رئیس‌العلمای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین دیدار و گفت‌وگو کرد.
    در این دیدار سخنگوی دولت با یادآوری پیوندهای عمیق دو کشور، حفظ استقلال، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام را برای جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت ویژه دانست.
    مهاجرانی با گرامیداشت یاد شهدای نسل‌کشی سربرنیتسا، گفت: متاسفانه نسل‌کشی در سربرنیتسا آخرین مورد نیست و اکنون شاهد نسل‌کشی و شهادت زنان و کودکان بی‌شمار در غزه هستیم.
    رئیس العلمای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم وحدت مسلمانان، اظهار کرد: حوادث غزه نشان می‌دهد دنیا از واقعه نسل‌کشی سربرنیتسا درس عبرت نگرفته است.
    وی از کمک های ایران به مردم بوسنی و هرزگوین از گذشته تا امروز نیز قدردانی کرد.