سرمقاله

مقتدرانه به مباحث اصلی ملت ورود کنید / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فواد۱۲۸ به البرز رسید
  • بسته‌های پیشنهادی ایرانسل هوشمندتر شدند
  • پایداری شبکه همراه اول در مناطق زلزله‌زده استان گلستان
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 49585  |  اخبار آنلاین  |  تاریخ: 01 مرداد 1404
    آغاز ثبت‌نام سومین رویداد ملی «کی‌برد» با هدف استعدادیابی نوجوانان سومین رویداد

    کسانی که عضو نیستند، نمی‌توانند اینجا را مشاهده کنند.

    ملی استعدادیابی دانش‌آموزی با عنوان «کی‌برد» توسط آکادمی همراه اول در سه حوزه مرتبط با فناوری‌های دیجیتال برگزار می‌شود. 

    این دوره که به‌صورت تخصصی در سه حوزه هوش مصنوعی، بازی‌سازی و اینترنت اشیاء برنامه‌ریزی شده، فرصتی برای دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دوازدهم و علاقه‌مند به این حوزه‌ها است.

    برگزیدگان این رویداد علاوه بر دریافت جوایز ارزشمند، از حمایت‌های ویژه دیگری نظیر عضویت در باشگاه کی‌برد نیز بهره‌مند خواهند شد.

    همچنین شرکت کنندگان در این رویداد ضمن بهره‌مندی از آموزش‌های تخصصی، در پروژه‌های عملی و مسابقات انفرادی و تیمی شرکت خواهند کرد. بوت‌کمپ سه روزه حضوری و بازدید از شرکت همراه اول نیز از جمله دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده برای این رویداد است.

    علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند تا ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی https://kibordevents.com/ اقدام کنند.