سرمقاله

آیا در آستانهٔ جنگ مجدد هستیم؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 50074  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 11 مر 1404
    آمار خیره‌کننده اپل
    فروش آیفون به 3 میلیارد دستگاه رسید
    فروش آیفون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش یافته و 44.6 میلیارد دلار درآمد برای اپل ایجاد کرده است.
    تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان گزارش مالی سه‌ماهه سوم این شرکت اعلام کرد که اپل از زمان عرضه اولین آیفون در سال 2007، موفق به فروش 3 میلیارد دستگاه از این محصول شده است.
    اپل در سال 2016، یعنی 9 سال پس از معرفی آیفون، به رکورد فروش یک میلیارد دستگاه رسید. بنابراین اپل تنها در 9 سال گذشته موفق شده 2 میلیارد آیفون دیگر به فروش برساند که این موضوع نشان‌دهنده محبوبیت این گوشی هوشمند است.
    هرچند اپل اکنون به چنین موفقیت بزرگی دست یافته، اما وضعیت سهام این شرکت در سال جاری چندان درخشان نبوده است. غول کوپرتینویی از نظر ارزش بازار، پس از انویدیا و مایکروسافت در جایگاه سوم قرار دارد و بخشی از درخشش خود را از دست داده است.
    فروش بسیار خوب آیفون در سه‌ماهه گذشته
    بااین‌حال، آمار فروش آیفون در سه‌ماهه اخیر فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده و شاید همین موضوع دلیل اصلی خوش‌بینی اپل باشد.
    براساس اطلاعات منتشرشده از جلسه مالی اخیر اپل، فروش آیفون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش یافته و 44.6 میلیارد دلار درآمد برای اپل ایجاد کرده است. این رقم نزدیک به نیمی از درآمد کل اپل در این فصل بوده که درمجموع 94 میلیارد دلار اعلام شده است.
    بااین‌حال، برخی تحلیلگران ازجمله «مارک گرمن»، خبرنگار ارشد بلومبرگ، معتقدند که این افزایش ممکن است فروش موقتی باشد. به گفته او، شاید بسیاری از کاربران آمریکایی به‌دلیل نگرانی از افزایش احتمالی قیمت آیفون در پی سیاست‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ، تصمیم به خرید زودتر این گوشی گرفته باشند.