سرمقاله

بازگشت به دیپلماسی؛ ضرورت، نه انتخاب / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • محمد شریعتمداری در آیین افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست:
  • معارفه مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی بوعلی و فجر انرژی برگزار شد
  • معلم خصوصی قابل اعتماد را چطور شناسایی کنیم؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 50850  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 26 مرداد 1404
    وزیر میراث فرهنگی:
    فرهنگ مقاومت را برای نسل امروز بازتولید کنیم
    وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: ارزش‌های دفاع مقدس اصالت دارد و باید فرهنگ ایثار و مقاومت را بازتولید کنیم.
    به گزارش ایرنا از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری امروز، شنبه ۲۵ مرداد در دیدار با جمعی از کارکنان آزاده وزارتخانه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان با تأکید بر اینکه تکریم آزادگان تنها آغاز مسیر است، اظهار داشت: ارزش‌های دفاع مقدس برای ما اصالت دارد. باید فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را بازتولید و بررسی کنیم تا ببینیم در کجای مسیر ایستاده‌ایم و برای چه شرایطی باید آماده باشیم.
    وی اضافه کرد: رسالت اصلی، انتقال روحیه مقاومت و بازتولید ارزش‌های دفاع مقدس در نسل جوان است. زیرا امروز جنگ‌ها نه تنها در میدان نظامی بلکه در فضای سایبری، رسانه‌ای و فناوری‌های نوین جریان دارد و آماده‌سازی نسل آینده برای این نبرد ترکیبی حیاتی است.
    صالحی‌امیری با بیان این که جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی بار دیگر اهمیت و ضرورت فضای مقاومت را آشکار کرد، افزود: امروز جنگ‌ها آشکار و محدود به جغرافیا نیستند. بلکه ترکیبی و پیچیده‌اند و با ابزارهایی همچون هوش مصنوعی، فضای سایبری و شبکه‌های مجازی جریان دارند. اگرچه ابزارهای جنگ از تانک و خمپاره به فناوری‌های نوین تغییر کرده اما مفهوم مقاومت و ضرورت ایستادگی همچنان پابرجاست.
    وی با تأکید بر ضرورت تحلیل دقیق جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: باید موقعیت خود را بسنجیم، نیازمندی‌های مقاومت را مشخص و ساختارهای دفاعی و فرهنگی کشور را تقویت کنیم.