سرمقاله

از شکست انتخاباتی تا کارشکنی سیاسی علیه پزشکیان / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51396  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 05 شهریور 1404
    جلسه آموزشی نرم افزار
    جامع طبقه بندی مشاغل در شركت آغاجاری برگزار شد
    جلسه آموزشی نرم افزار جامع طبقه بندی مشاغل ارکان ثالث (سنا) و محاسبات بیمه تکمیلی با حضور کارشناسان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و کارشناسان امور اداری ادارات شرکت آغاجاری برگزار گردید.
    رئیس تامین و تخصیص نیروی انسانی شرکت آغاجاری در این رابطه بیان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد کارکنان شرکت از کارکنان ارکان ثالث هستند این دوره آموزشی به منظور تسهیل در این فرآیندهای اداری این بخش از همکاران انجام گرفت.
    ستار جهان‌تاب زاده افزود: رویکرد مدیریت شرکت توجه به همه همکاران در تمامی سطوح است و در همین راستا تاکید گردید همه اقدامات ادارای و حقوقی جهت رفع مشکلات کارکنان ارکان ثالث با سرعت انجام گردد.
    وی گفت در این دوره آموزشی که
    با حضور مسئول سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی ستاد مناطق نفت‌خیز جنوب، مسئولین و کارشناسان امور اداری ادارات شرکت آغاجاری همراه بود پرسش و پاسخ و رفع ابهام های موجود در این حوزه انجام گردید.