سرمقاله

چرا اروپایی‌ها متوسل به مکانیسم ماشه شدند؟ ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس
  • دومین طرح بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی همراه اول کلید خورد
  • بسته تخفیفی ویژه مکالمه و اینترنت ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51712  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 12 شهریور 1404
    صلح و اقتدار ایران ؛ پیام رئیس‌جمهور از اجلاس شانگهای به دنیا
    عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و چین گفت: سفر رئیس‌جمهور به چین و شرکت در اجلاس شانگهای فرصت مناسبی است تا بار دیگر پیام صلح و دوستی ملت ایران را به گوش جهانیان برساند و اینکه ایران به دنبال جنگ نیست.
    حمیدرضا گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور به چین و برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای، گفت: حضور فعال و موثر ایران در جوامع بین‌المللی می‌تواند این پیام را به دنیا منتقل کرد که ایران همواره به دنبال صلح و ایجاد زندگی بهتر برای مردم است.
    وی با اشاره به جایگاه سازمان همکاری شانگهای، گفت: شانگهای یکی از مهم‌ترین سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی است که قدرت‌های بزرگی همچون چین، روسیه، هند و کشورهای دیگر در آن حضور دارند از این رو سفر رئیس‌جمهور به چین و شرکت در اجلاس شانگهای فرصت مناسبی است تا بار دیگر پیام صلح و دوستی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند و اینکه ایران به دنبال جنگ نیست.
    گودرزی تاکید کرد: امروز رئیس‌جمهور با تیم مشاوران و همراهان خود در مسیر سختی گام برمی‌دارند، چرا که طرف مقابل به دنبال اهداف خاص خود است و از هیچ تلاشی برای فشار بر ایران دریغ نمی‌کند. ایستادگی و در عین حال دیپلماسی فعال، همان چیزی است که می‌تواند جایگاه ایران را تثبیت کرده و آینده‌ای بهتر برای مردم رقم بزند.
    این نماینده مجلس با اشاره به محکومیت حملات نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران در بیانیه پایانی اجلاس شانگهای، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که دنیا امروز به‌خوبی درک کرده که اهداف شوم و خبیث رژیم صهیونیستی محدود به غزه و فلسطین نیست و هر کشوری می‌تواند هدف بعدی آن‌ها باشد. این هم‌صدایی کشورهای عضو شانگهای با ایران، پیامی روشن به دشمنان ملت ما دارد که انزوای ایران رویایی دست‌نیافتنی است.
    وی اظهار کرد: امیدواریم رئیس‌جمهور در این مسیر موفق باشند و بتوانند با تکیه بر دیپلماسی متوازن، هم منافع ملی کشور را تامین کنند و هم پیام صلح‌طلبی ملت ایران را به جهان مخابره نمایند. حضور ایران در اجلاس شانگهای گام مهمی در همین مسیر بود و باید از این فرصت‌ها به بهترین شکل استفاده کرد.