سرمقاله

چرا اروپایی‌ها متوسل به مکانیسم ماشه شدند؟ ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس
  • دومین طرح بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی همراه اول کلید خورد
  • بسته تخفیفی ویژه مکالمه و اینترنت ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51722  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 12 شهریور 1404
    بورسیه تحصیلی به هنرجویان هنرهای زیبا اعطا می‌شود
    تفاهم‌نامه همکاری فرهنگی و هنری میان دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد۴۶ به منظور افزایش کیفیت آموزش‌های هنری و جلب مشارکت و اعطای بورسیه تحصیلی به هنرجویان مستعد هنرستان‌های هنرهای زیبا امضاء شد.
    به گزارش ایرنا از روابط عمومی دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تفاهم‌نامه همکاری فرهنگی و هنری میان دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری و مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ با حضور محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری و سوسن تقی‌پور رئیس مرکز مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ امضاء شد.
    مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت این تفاهم‌نامه گفت: به منظور افزایش کیفیت آموزش‌های هنری و جلب مشارکت، انجام فعالیت‌های مشترک فرهنگی و هنری و بهره‌گیری از توانایی‌های علمی، هنری، آموزشی و تحقیقاتی انجمن‌های تخصصی در ارتقای فعالیت‌های تخصصی این تفاهم‌نامه امضاء شد.
    اسماعیلی هنرستان‌های هنرهای زیبا با هماهنگی دفتر آموزش طی مدت تفاهم‌نامه بدون محدودیت در تعداد، برنامه‌ریزی و فراهم‌سازی امکان استفاده از امکانات کتابخانه تخصصی مرکز برای هنرجویان هنرستان‌های هنرهای زیبا از محورهای همکاری است.
    بورسیه تحصیلی به هنرجویان هنرهای زیبا اعطا می‌شود
    وی افزود: برگزاری همایش، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی با همکاری دفتر آموزش و ارائه مشاوره‌های آموزشی به هنرجویان هنرستان‌های هنرهای زیبا و سایر مخاطبان معرفی شده از سوی دفتر آموزش و برنامه‌ریزی مسیر توسعه تحصیلی و یکپارچه‌سازی و هماهنگی بین گروه‌های تخصصی‌ساز با هماهنگی و تأیید مرکز و هنرستان‌های موسیقی از دیگر محورهای همکاری است.
    مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: پذیرش دانشجویان کارورز معرفی شده از طرف مرکز در رشته‌های مورد نیاز دفتر آموزش، هماهنگی برای بازدید دانشجویان ترم اولی مرکز از آموزشگاه‌های آزاد هنری در راستای آشنایی دانشجویان با محیط کار واقعی و حمایت معنوی از طرح‌های کارآفرینی اساتید و دانشجویان در زمینه‌های مرتبط از محورهای همکاری دفتر آموزش است.