سرمقاله

چرا اروپایی‌ها متوسل به مکانیسم ماشه شدند؟ ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس
  • دومین طرح بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی همراه اول کلید خورد
  • بسته تخفیفی ویژه مکالمه و اینترنت ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51736  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 12 شهریور 1404
    نه قهرمان جهان، نه هموطن کی‌روش
    پاسخ منفی سرمربی مشهور پرتغالی به ازبکستان
    پائولو بنتو، سرمربی مشهور پرتغالی، پیشنهاد فدراسیون فوتبال ازبکستان برای هدایت تیم ملی این کشور را رد خواهد کرد.
    به گزارش ورزش سه، منابع ازبکستانی خبر داده‌اند که پس از یواخیم لو، حالا پائولو بنتو نیز ممکن است پاسخ منفی به فدراسیون فوتبال ازبکستان بدهد. این مربی پرتغالی پس از بررسی پیشنهاد رسمی ازبکستان، این کشور را ترک کرده و به گفته نزدیکانش، این پیشنهاد در اولویت او قرار ندارد.
    طبق این گزارش، بنتو هم‌اکنون پیشنهادهایی از سوی چند باشگاه و همچنین چند تیم ملی دریافت کرده است و به همین دلیل، هیچ نشانه‌ای از تمایل این سرمربی پرتغالی برای پذیرش فوری هدایت تیم ملی ازبکستان دیده نمی‌شود.
    این در حالی است که برخی رسانه‌های اروپایی از علاقه‌مندی یکی از باشگاه‌های ایتالیایی به بنتو خبر داده‌اند، هرچند این موضوع هنوز به مرحله ارائه پیشنهاد رسمی نرسیده است. حالا با این شرایط مشخص نیست فدراسیون فوتبال ازبکستان به سرعت به سراغ گزینه بعدی خود می‌رود یا منتظر پاسخ قطعی بنتو به پیشنهاد خود می‌ماند.
    بنتو که سابقه سرمربیگری در تیم‌های اسپورتینگ، المپیاکوس و همچنین تیم ملی پرتغال و کره جنوبی را دارد، در آخرین تجربه خود هدایت تیم ملی امارات را بر عهده داشت و در جریان برگزاری رقابت‌های مقدماتی جام جهانی از سمت خود برکنار شد.