سرمقاله

چرا اروپایی‌ها متوسل به مکانیسم ماشه شدند؟ ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51784  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 12 شه‍ 1404
    رونمایی از کتاب «محمد رحمه‌للعالمین»
    مراسم رونمایی از کتاب «محمد رحمه‌للعالمین» نوشته مرضیه محمدزاده برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، کتاب «محمد رحمه‌للعالمین» روز شنبه ۱۵ شهریور در آستانه سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب (سرچشمه) رونمایی می‌شود.
    مولف و گردآورنده این اثر متولد ۱۳۳۷ است که در رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی تحصیل کرده و به عنوان مدرس تاریخ اسلام در دانشگاه تدریس می‌کند. «مریم (س) شاهکار آفرینش»، «فرزندان امام علی(ع)»، «عاشورا و تحریفات»، «نقش زنان در نهضت امام حسین(ع)»، «فرزندان امام حسین (ع)»، «شهیدان جاوید»، «دوزخیان جاوید»، «خدیجه همتای بی همتا» و ... ازجمله آثار محمدزاده هستند.
    «محمد رحمه‌للعالمین» به عنوان کتاب جدید محمدزاده، با رویکردی پژوهشی و تحلیلی به ابعاد شخصیت اخلاقی و اجتماعی پیامبر اکرم (ص) پرداخته و وجه انسان‌سازی این شخصیت را براساس منابع تاریخی تشریح کرده است.
    کتاب مورد اشاره با ۲۸۸ صفحه و شمارگان ۲۰۰ نسخه چاپ شده که به زودی وارد کتابفروشی‌ها می‌شود.
    مراسم رونمایی از این کتاب با حضور غلامرضا ظریفیان پژوهشگر تاریخ اسلام و مرضیه محمدزاده نویسنده اثر همراه است.
    این برنامه روز شنبه ۱۵ شهریور از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در مجموعه شهدای سرچشمه واقع در میدان بهارستان، خیابان مصطفی خمینی، انتهای کوچه شهید صیرفی‌پور برگزار می‌شود.