سرمقاله

مردم نباید هزینه بی‌عرضگی مدیران را بدهند! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • برگزاری تولد کودک در یک محیط سرگرم‌کننده: مقایسه هزینه‌های پکیج‌های تولد مراکز بازی تهران
  • سفیر اقتصاد ایران؛ وقتی بنگاه از موفقیت اقتصادی به مرجعیت ملّی می‌رسد
  • یلدایی هلدینگ خلیج فارس به سهامداران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51895  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 15 شهریور 1404
    کیفر خواست قاتل پسربچه گیلانی صادر شد
    دادستان عمومی و انقلاب استان گیلان از صدور کیفر خواست پرونده آدم ربایی و قتل ایلیا - پسر بچه گیلانی خبر داد. به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب استان گیلان از صدور کیفر خواست پرونده آدم ربایی و قتل پسر بچه گیلانی به نام ایلیا خبر داد. دادستان مرکز استان در رابطه با قتل این پسر بچه ده ساله اهل شهرستان رشت که قلب هموطنان عزیز را جریحه دار کرد اظهار کرد: پس از تلاش مضاعف ضابطین انتظامی برای شناسایی و دستگیری متهم حادثه مذکور، دادسرای مرکز استان نیز رسیدگی خارج از نوبت با هدف ایجاد آرامش در جامعه، در عین التزام دقیق به موازین دادرسی، رعایت حقوق متهم و تعیین وکیل تسخیری در دستور کار قرار داد.
    سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تصریح کرد: باتوجه به پیچیدگی‌های خاص پرونده و سناریوسازی غیرواقع از سوی متهم و تبعات اجتماعی قتل مذکور، اقدامات فوری ودقیق قضایی توسط دادسرای مرکز وکمیته پیگیری قضایی استان بعمل آمد.
    وی تاکید داشت: با رعایت تمام موازین قانونی باجلب نظریه پزشکی قانونی وانجام تحقیقات دقیق کیفرخواست پرونده قاتل به جرم آدم ربایی و قتل عمد صادر و در کمترین زمان ممکن به محاکم کیفری یک استان جهت صدور حکم ارسال شد.
    دادستان مرکز استان در پایان یادآور شد: امنیت مولفه‌ای است که به هیچ عنوان نباید خدشه‌دار شود و وقتی افرادی با برنامه‌ریزی قبلی قصد تعرض به آزادی مشروع شهروندان را دارند باید منتظر برخورد قانونی، عبرت آموز بهمراه اشد مجازات از سوی دستگاه قضایی باشند.