سرمقاله

پزشکیان و نظام اداری فرسوده و ناکارآمد! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پس از نخستین رونمایی در ایران؛ ایرانسل آماده ارائه رسمی eSIM
  • چهارمین روز از نوزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست؛
  • بهترین سرور در جنگ 12 روزه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 52186  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 22 شهریور 1404
    عضو جدید شورای شهر سنندج معرفی شد
    رییس شورای اسلامی شهر سنندج اعلام کرد که یکی از اعضای شورا از عضویت استعفا کرده و عضو علی‌البدل ششمین دوره این شورا جایگزین او شد. به گزارش ایرنا، فرزاد زارعی روز سه‌شنبه در مراسمی که در ساختمان شورای شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: فرهاد اسماعیلی، یکی از اعضای علی‌البدل دوره ششم شورای اسلامی شهر سنندج است که جایگزین اسعد فریدی، از اعضای اصلی شورا، می‌شود.
    وی افزود: فرهاد اسماعیلی ۵۴ ساله، اهل سنندج و دارای مدرک فوق‌لیسانس مدیریت بازرگانی است و در حال حاضر به‌عنوان کارمند بانک در شهر سنندج فعالیت می‌کند.
    رییس شورای اسلامی شهر سنندج یادآور شد: اسعد فریدی پیش‌تر استعفای خود را تقدیم شورای شهر کرده بود و بر اساس نامه فرمانداری سنندج، شورای شهر مکلف به معارفه عضو جدید بود. بر همین اساس، فرهاد اسماعیلی به‌عنوان عضو جدید شورای شهر سنندج معرفی شد.
    مراسم تحلیف و معارفه عضو جدید با حضور اعضای شورا و یوسف باشی، معاون سیاسی-امنیتی فرماندار سنندج، برگزار شد و در این مراسم از خدمات چهار ساله اسعد فریدی، عضو سابق شورای شهر، تقدیر شد.