سرمقاله

دیپلماسی و چشم‌انداز منافع ملی / سعید پای‌بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مارماریس مارینا؛ آرامش موج‌ها در قلب تپنده دریای اژه
  • گامی نوین در ارائه خدمات دیجیتال بیمه‌ای
  • خرید ساندویچ پانل اتاق تمیز | استانداردها، انتخاب فنی، قیمت و نکات نصب بهداشتی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 52343  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 24 شهریور 1404
    قطب معماری مدارس کشور در هرمزگان شکل گرفته است
    بندرعباس-مدیرکل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس استان هرمزگان گفت: قطب معماری مدارس کشور در هرمزگان شکل گرفته است. به گزارش خبرنگار مهر، مهدی باوقار ظهر یکشنبه در نشست با اعضای شورای شهر بندرعباس با بیان اینکه «عدالت در فضای آموزشی» یکی از راهبردهای مهم دولت چهاردهم است، گفت: در مسیر تحقق این هدف، با حمایت ریاست جمهوری و استاندار هرمزگان نهضت توسعه فضاهای آموزشی در استان با قدرت ادامه دارد.
    حرکت عدالت‌محور دولت چهاردهم در توسعه آموزشی هرمزگان
    باوقار با اشاره به پیشتازی استان در پروژه‌های عمرانی آموزشی افزود: در حال حاضر هرمزگان با ۳۴۰ فضای آموزشی فعال، در رتبه نخست کشور از لحاظ تعداد پروژه‌های در حال اجرا قرار دارد. این در حالی است که از نظر جمعیت دانش‌آموزی در رتبه هفدهم قرار داریم.
    وی ادامه داد: از نظر میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها با میانگین ۵۳ درصد، در جایگاه پنجم کشوری هستیم. مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان از کسب رتبه نخست کشوری در جذب خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این روند در سال جاری نیز تکرار شود.
    باوقار با اشاره به پایین بودن سرانه فضای آموزشی در شهر بندرعباس گفت: در حالی که میانگین کشوری سرانه فضای آموزشی ۵.۴۵ مترمربع است، این رقم در استان ۵.۲۵ و در شهر بندرعباس ۴.۲۵ مترمربع است. البته در مقایسه با دو سال گذشته، افزایش نیم‌متری داشته‌ایم که نشان‌دهنده رشد قابل توجهی است.
    وی افزود: در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ تنها دو پروژه بزرگ‌مقیاس آموزشی در بندرعباس افتتاح شد، اما از سال ۱۴۰۲ تاکنون ۱۱ پروژه بزرگ در مناطق مختلف شهر به بهره‌برداری رسیده که برخی از آن‌ها مانند مدرسه انرژی اتمی، تا ۱۳ سال متوقف مانده بودند.