کد خبر: 52905 | صفحه ۵ | جهان ورزش | تاریخ: 02 مهر 1404
ایران ٣- صربستان ۲؛ایران در جمع هشت تیم نهایی
غولکش را کشتیم!
نه پانزده در ست پنجم. ایران با پیروزی سه، دو مقابل صربستان به جمع هشت تیم برتر والیبال جهان صعود کرد.
لحظهای که لوبوریچ قطر پاسور صربستان با سرویس عجیب توپ را به میان تماشاگران حاضر در سالن بزرگ والیبال پاسای فرستاد، بازیکنان ایران که انرژی فوقالعادهای در این مسابقهی پنج سته گذاشته بودند، با خوابیدن روی زمین پیروزی درخشان خود را جشن گرفتند. یک برد عالی مقابل قهرمان سابق جهان که امشب در این بازی نزدیک در نهایت مقهور قدرت جوانهای سرخ پوش تیم ملی والیبال شد.
به گزارش ورزش سه، بردی با شصت و هفت آبشار و سیزده دفاع و پنج امتیاز سرویس مقابل یکی از بهترین تیمهای والیبال جهان که مقابل تیم یکدست ایران تسلیم شد تا روبرتو پیاتزا با تختی شاسی معروف خود مشتها را گره کرد و پس از برگزاری جشن کوچک در سالن ملیپوشان را به درخشش مقابل حریف بعدی جمهوری چک تشویق کند. دو ستاره اصلی ایران در این مسابقه مرتضی شریفی و علی حاجیپور که هر یک بیست و سه امتیاز به دست آوردند و باعث تشویق هزاران فیلیپینی حاضر در سالن شدند که شاید بدشان نمیآمد تیم ایران پس از حذف کردن فیلیپین، به صربستان ببازد اما در نهایت ایران در دو ست پایانی طوری نمایش داد که همه در سالن برای این تیم فوقالعاده کف بزنند.
حریف بعدی ما در مرحله یک چهارم نهایی، جمهوری چک است که در مرحله مقدماتی با نتیجه سه بر صفر صربستان را شکست داده و باعث حذف برزیل در همین مرحله بوده است. این تیم در رنکینگ جهانی در رتبه هجدهم قرار دارد درحالیکه ایران در همین رتبهبندی تیم شانزدهم است. با تکرار نمایش ایران در چهار ست از پنج ست امروز، میتوانیم رویای نیمهنهایی را دنبال کنیم.
ست پنجم ایران 15 - صربستان 9
در ست سرنوشت ساز پنجم ایران با سرویسهای خوب مرتضی شریفی عالی شروع کرد و 4 بر 1 پیش افتاد تا سرمربی صربستان اولین وقت استراحت خود را بگیرد. با وجود اینکه صربستان اختلاف را به 1 رساند اما خیلی سریع با سرویسهای حاجیپور نتیجه 9 بر 5 به سود ایران شد تا سرمربی صربستان دومین وقت استراحت خود را بگیرد. بعد از این وقت استراحت حاجی پور بازهم عالی سرویس زد و ایران را 10 بر 5 جلو انداخت. همین 5 اختلاف در ست پنجم کافی بود تا ایران کنترل بازی در آخر این ست را در دست بگیرد و برنده بازی شود.
ست چهارم: ایران 25 - صربستان 22
بازی در ست چهارم تا امتیاز 6 مساوی پیش میرفت تا اینکه یک اشتباه در دریافت صربستان را 8 بر 6 جلو انداخت. اما خیلی سریع یوسف کاظمی با یک سرویس دیدنی روی دستان پریچ نتیجه را 10 بر 10 کرد. سرویسهای خوب حاجیپور و مکمل آن توپ گیری دیدنی حضرت پور ایران را 13 بر 12 پیش انداخت تا گئورگی کرتو برای صربستان وقت استراحت بگیرد. پس از این وقت استراحت ایران به لطف درخشش حقپرست و حضرت پور اختلاف را بیشتر و نتیجه را 19 بر 16 کرد تا سرمربی صربستان دومین وقت استراحت خود را درخواست کند. پس از این تایم، ایران نتیجه را 21 بر 17 کرد اما یک اشتباه از حاجیپور اختلاف را به 2 کاهش داد تا پیاتزا برای ایران وقت استراحت بگیرد. با وجود اینکه ایران 23 بر 20 پیش بود، صربها خود را به امتیاز 22 رساند تا پیاتزا وقت استراحت دوم خود را بگیرد. این وقت استراحت جواب داد و ایران با درخشش حضرت پور برنده این ست شد.
ست سوم ایران 24 - صربستان 26
در ست سوم با وجود اینکه صربستان 2 بر 0 پیش افتاد اما ایران با درخشش حضرت پور در توپ گیری به بازی برگشت و 7 بر 5 از صربستان جلو افتاد. اما چند اشتباه از بازیکنان ایران به ویژه حاجیپور، نتیجه را 9 بر 7 به نفع صربستان کرد تا روبرتو پیاتزا برای ایران وقت استراحت بگیرد. پس از این وقت استراحت یک اشتباه دیگر این بار از حق پرست نتیجه را 10 بر 7 کرد. این بار نوبت به اشتباه بازیکن صربستان رسید تا شریفی از آن استفاده کند و اختلاف را به 1 برساند و کرتو با عصبانیت برای صربستان وقت استراحت بگیرد( 11 بر 10). پس از این وقت استراحت صربستان با درخشش میران کویونژیچ و البته اشتباه بازیکنان ایران دوباره پیش افتاد و نتیجه 19 بر 15 شد تا روبرتو پیاتزا دوباره وقت استراحت بگیرد. بعد از این تایم اگرچه بازی 20 بر 15 شد اما دفاع خوب بازیکنان ایران در ادامه باعث شد تا حساب 20 بر 18 شود تا این بار کرتو سرمربی صربستان تایم درخواست کند. پس از این وقت استراحت ولیزاده و سعادت دو دفاع عالی داشتند و نتیجه 21 بر 21 شد. در آخر این ست در حالی که ایران 24 بر 23 پیش بود، صربستان بازی را 24 بر 24 کرد و سپس با دو سرویس عالی استفانوویچ که با دریافت ضعیف بازیکنان ایران همراه شد، برنده این ست شد.
ست دوم: ایران 25 - صربستان 19
بازی در ست دوم با یک تغییر و حضور علی حقپرست به جای حسینخانزاده آغاز شد. شروع خوب ایران به لطف سرویسهای خوب مرتضی شریفی در این ست آغاز شد و ایران با دو امتیاز سرویس شریفی 3 بر 1 پیش افتاد اما صربها خیلی زود با سرویسهای خوب میران کویونژیچ به بازی برگشتند و نتیجه 5 بر 3 به سود صربستان شد. بازهم ایران بود که در ادامه با سرویسهای خوب حاجیپور، توپگیری حضرت پور و دفاع ولیزاده 7 بر 6 پیش افتاد. از اینجا بود که دو تیم تا امتیاز 13 مساوی پیش رفتند تا اینکه کرتو سرمربی صربستان، یک وقت استراحت استراتژیک درخواست کرد و توانست پس از این وقت استراحت 15 بر 13 جلو بیفتد تا این بار پیاتزا برای ایران تایم درخواست کند. بعد از این وقت استراحت، بازیکنان ایران به بازی برگشتند و 20 بر 17 از صربستان با توپ گیریها و دفاع دیدنی شریفی و سرویس حقپرست پیش افتادند. در آخر این ست عملکرد بازیکنان ایران در دفاع عالی بود و به صربها اجازه نزدیک شدن به امتیازاتش را ندادند و برنده این ست شدند.
ست اول: ایران 23 - صربستان 25
بازی تا امتیازات اول برابر پیش رفت و لوبوریچ برای صربستان و حاجیپور برای ایران امتیاز کسب میکردند تا با یک سرویس خوب از لوبوریچ و اسپک پاول پریچ این تیم را 9 بر 7 پیش انداخت و پیاتزا اولین وقت استراحت خود را برای ایران درخواست کرد. این وقت استراحت جواب داد و ایران با سرویس خوب حاجیپور 9 بر 9 بازی مساوی شد. در ادامه آبشار ولیزاده و شریفی با دفاع خوب بازیکن صربستان ندلکوویچ همراه شد تا دوباره صربها 14 بر 11 جلو بیفتند. درخشش دراژن لوبوریچ برای صربستان همچنان ادامه داشت و نتیجه را 18 بر 14 کرد تا پیاتزا دومین وقت استراحت خود را درخواست کند، سرانجام پس از این وقت استراحت دراژن لوبوریچ توسط حسین خانزاده دفاع و نتیجه 19 بر 16 شد تا کرتو برای صربستان تایم بگیرد. این بار نوبت یوسف کاظمی بود که ندلکوویچ را دفاع کند تا اختلاف به 2 برسد و نتیجه 21 بر 19شود. در آخر بازی ایران اختلاف را به 1 رساند اما با توجه به اینکه حمله آخر دست صربستان بود، از این فرصت استفاده کرد و برنده ست اول شد.