سرمقاله

دم خروس بیرون زد! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • هبلکس بهتر است یا سفال
  • معرفی بهترین شهرهای شمال ایران برای سفر
  • معرفی هتل های اقتصادی مشهد با غذای سلف سرویس
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5299  |  صفحه ۱۰ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 29 بهمن 1401
    بورس نجات می یابد؟
    این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که در حال حاضر بازار سرمایه به مخمصه افتاده است؟ می‌گوید: بازار از نظر من به لحاظ ارزندگی در جایی است که من فکر می‌کنم تمام اتفاقات منفی را پیش‌خور کرده است.
    کدیور می‌افزاید: بازار کاملا منتظر یک شرایط مثبتی است که بتواند رشد قابل توجهی را داشته باشد؛ واقعیت این است که من شرایط بازار را این‌گونه می‌بینم.
    وی با ذکر این نکته که بازار‌های دیگر نمی‌گذارند که سهم‌ها ارزندگی خود را نشان دهند، عنوان می‌کند: هم شرایط بازار‌های دیگر و هم امکان سفته‌بازی در بازار‌های دیگر و هم اشتباه‌های سیاست‌گذاری و تاکتیکی دولت در حوزه‌های اقتصادی، روی بازار سرمایه اثر داشته است.
    این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به سیاست‌های اشتباه دولت، تصریح می‌کند: یک زمانی عرضه خودرو را در بورس جدی گرفتند و دوباره متوقف شد. همچنین سیاست‌های ارزی دولت و تثبیت دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی باعث شد جهشی را در نرخ ارز در بازار آزاد داشته باشیم. سیاست‌گذاری‌های دولت در نرخ سود بانکی و یا حتی برخی مواردی که در بودجه سال آینده دیده شده، همگی باعث شده که از نظر فعالان بازار این برآورد وجود داشته باشد که دولت خیلی به بورس اهمیت نمی‌دهد و یا فعلا در کانون توجه دولت نیست.
    چشم‌انداز بورس در ماه پایانی سال چیست؟
    این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که بازار سرمایه یک ماه باقی‌مانده سال ۱۴۰۱ را در چه وضعیتی می‌گذراند؟ می‌گوید: اگر نقدینگی وارد بازار نشود، میانگین بازار در همین محدوده کنونی خواهد بود؛ خیلی نه رشد آن‌چنانی خواهیم داشت و نه افت آنچنانی.