صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 53584  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 13 مهر 1404
    به مناسبت هفته گردشگری سالجاری،
    اولین همایش گردشگری دریایی استان گیلان در کشتی میرزاکوچک‌خان بندرانزلی برگزار شد
    استقبال از سرمایه‌گذاران گردشگری دریایی در بندرانزلی
    حسین یونسی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان نیز در ادامه ضمن تبریک روز جهانی دریانوردی، تصریح کرد: بعد از ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور که حدود دو سال پیش توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، حجت بر همه تمام شده و به صراحت در بند ۹ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور بر سرمایه‌گذاری در گردشگری دریایی اشاره شده است.
    وی با اشاره به عملیات لایروبی حوضچه آرامش بندرانزلی، تأکید کرد: با توجه به پیش‌بینی فعالیت در هر شرایط آب و هوایی، با اتمام لایروبی حوضچه، کشتی میرزاکوچک‌خان بعد از هشت سال می‌تواند از اسکله جدا شده و با کمک یدک‌کش به تعمیرگاه خشکی منتقل شود و با توجه به شرایط فراهم شده فقط انتظار هتلینگ از کشتی میرزا کوچک خان نداریم، بلکه می‌خواهیم یک کشتی فعال در حوزه گردشگری دریایی باشد.
    مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در بنادر استان به ویژه بندرچمخاله، تاکید کرد: از حضور سرمایه‌گذاران در بنادر استان گیلان استقبال می‌کنیم.