سرمقاله

آقای علی‌اف! ایران، ارمنستان نیست ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مهمانان برنامه 1001 شبکه نسیم بیشتر آشنا شوید!
  • خدمات دیجیتال رایگان ایرانسل برای مشترکان فیبر نوری
  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5403  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 02 اسفند 1401
    به نسخه عملیاتی برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیازمندیم
    رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری گفت: باید از نظریه پردازی در زمینه اقتصاد مقاومتی عبور کرده و چارچوب و نسخه عملیاتی برای اجرای این سیاست‌ها در همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ارائه دهیم. به گزارش ایسنا، محمدصادق خیاطیان صبح دیروز در همایش «اقتصاد مقاومتی ؛ از نظر تا عمل» اظهار کرد: اگر به وفاق خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی دست یابیم، از تشتت آرا در حوزه تصمیم گیری و اجرای برنامه‌های اقتصادی جلوگیری می شود.
    خیاطیان با بیان اینکه بعد ده سال از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، هنوز به یک وفاق خوبی برای عملیاتی کردن این سیاست‌ها نرسیده‌ایم، تصریح کرد: این جلسه برای این تشکیل شد که بپذیریم این سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی می تواند یک چارچوب برای تصمیم گیری در زمینه اقتصادی باشد. در ادامه باید آسیب شناسی شود چرا بعد ده سال این سیاست ها اجرایی نشده است. در زمینه نظریه پردازی و تولید محتوا و ساختار سازی کم کار نشده است اما چرا هنوز این سیاست های کلی اجرایی نشده است؟
    رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: عدم تبیین درست و درک صحیح از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مانعی برای اجرایی شدن این سیاست‌ها شده است. باید تصویر درستی از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ترسیم کنیم. در ادامه به نقشه راه عملیاتی نیازمندیم و از مقام نظریه پردازی عبور کرده و چارچوب و نسخه عملیاتی برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ارائه دهیم.