کد خبر: 54057 | صفحه ۶ | حوادث | تاریخ: 21 مهر 1404
جزئیات رهایی گروگان چینی از دست آدم ربایان خارجی در غرب تهران
گروگان گیرها از اتباع غیرمجاز پاکستانی بودند
۴ نفر از اتباع غیرمجاز پاکستانی که با یک نقشه طراحی شده، مرد چینی را از فرودگاه تعقیب و از هتلش ربوده بودند با تلاش پلیس غرب استان تهران دستگیر و مرد ربوده شده از چنگال گروگانگیران 50 هزار دلاری نجات دادند.
سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، گفت: دینگ شی زو تبعه چینی پانزدهم مهر ماه ۱۴۰۴ پس از خروج از فرودگاه امام خمینی توسط عناصر ناشناس ربوده شد. ربایندگان ضمن ارسال تصاویر شکنجه وی مبلغ ۵۰ هزار دلار از طریق پیام رسان خارجی باج خواهی نموده و خانوادهاش را به پیامدهای جانی جدی از جمله قتل و خارج نمودن اعضاء داخلی بدن از جمله کلیه تهدید و ساعت۱۴ تاریخ ۱۸ مهرماه را به عنوان مهلت پایانی واریز وجه در قالب رمز ارز تتر و واریز آن به صرافی بایننس تعیین نموده بودند.
وی افزود: پس از گزارش سفارت چین، پلیس آگاهی غرب تهران و پلیس فتا موفق به شناسایی گروگان گیران در کمتر از ۶ ساعت شدند. در تاریخ ۱۸ مهرماه با توجه به بیم جانی برای تبعه مذکور و قطعی بودن فعالیت باند سازمانیافته و تبهکار قاچاق انسان، پولشویی، اغفال و اخاذی از اتباع خارجی در حوالی یکی از شهرکهای غرب استان تهران؛ عملیات دستگیری و رهایی گروگان انجام که شهروند چینی آزاد و هر چهار گروگانگیر بازداشت شدند. گفتنی است عملیات موفق رهایی گروگان شهروند خارجی موجب قدردانی و سپاس ویژه سفارت جمهوری خلق چین از جمله سفیر محترم و سرکنسول آن کشور شد؛ و آنچه که مورد تاکید است اینکه؛ پلیس جمهوری اسلامی ایران اجازه فعالیت باندهای تبهکار را به هیچ وجه در خاک ایران نخواهد داد.
گفتگو با گروگانگیران مرد چینی در تهران
مرد چینی را چطور شناسایی کردید؟
عکس مرد چینی را رئیس باند گرفته بودیم تا در فرودگاه شناسایی کنیم.
چگونه با خانواده مرد چینی تماس گرفتید؟
از شبکههای مجازی واتساپ استفاده کردیم و درخواست پول کردیم.
گروگان چینی را چطور شناسایی کردید؟
از فرودگاه امام خمینی(ره) تعقیب کردیم و سپس او را زمانیکه از هتلی در تهران خارج شد ربودیم و به یک باغ در منطقه شهریار منتقل کردیم.
رئیستان کیست؟
کورام.
چقدر پول درخواست کرده بودی؟
50 هزار دلار کهه خواستیم آن را به در یک ولت ثبت شده امریکایی واریز کنند.
اهل کجا هستید؟
همگی از پاکستان آمده ایم.