سرمقاله

زلزله سياسى عليه راست گرايى! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 55333  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 17 آبان 1404
    پیش بینی تولید ۱۹۰ هزارتن قارچ تا پایان سال
    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان امسال به ۱۹۰ هزارتن برسد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: در حال حاضر عرضه و تقاضا در بازار قارچ همخوانی دارد که همین امر منجر به تعادل قیمت در بازار شده است.
    به گفته وی، افزایش قیمت مواد اولیه و خشکسالی بر تولید قارچ اثر گذاشته است به طوریکه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تولید بیش از ۱۵ درصد کاهش یافته است.
    رجبی ادامه داد: تمام تلاش انجمن این است که با عرضه در بورس کالا از التهاب بازار جلوگیری شود تا همانند ابتدای فصل تابستان، قیمت ها به ۳۴۰ تا ۳۵۰ هزارتومان نرسد.
    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ قیمت کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه را ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت منطقی هرکیلو قارچ برای مصرف کننده ۱۷۰ تا ۱۹۰ هزارتومان است.
    وی از توزیع روزانه ۳۸ تا ۴۰ تن قارچ در بورس کالا تهران خبر داد و گفت: عرضه روزانه قارچ نسبت به سال قبل ۱۵ درصد کاهش یافته است.
    به گفته رجبی، برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید قارچ به ۱۹۰ هزارتن برسد.
    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: بنابر آمار سال گذشته از ابتدای مهرماه صادرات داشتیم که امسال هم پیش بینی می شود میزان صادرات از ۲۰ تن در روز فراتر نرود.