سرمقاله

به یاد «صلاح زواوی» ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5558  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 03 اس‍ 1401
    درهای دیپلماسی با ایران باز است
    وزیر امورخارجه آمریکا گفت ما همچنان بر این باوریم که با توجه به برنامه هسته‌ای (ایران)، موثرترین و پایدارترین راه برای مقابله با این چالش از طریق دیپلماسی است. به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه آمریکا دیروز (سه‌شنبه) در یک کنفرانس خبری در آتن تلاش کرد در موضوع همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توپ را به زمین تهران بیندازد و در اظهاراتی مداخله‌جویانه گفت که ایران باید درخصوص برنامه هسته‌ای خود تعامل کند.
    وی در ادامه ادعاهای خود گفت: ما همچنان بر این باوریم که با توجه به برنامه هسته‌ای (ایران)، موثرترین و پایدارترین راه برای مقابله با این چالش از طریق دیپلماسی است. اما در حال حاضر، این تلاش‌ها در اولویت قرار ندارند، زیرا ایران به شکل معناداری مشارکت نمی‌کند.
    بلینکن افزود: اما درها برای پیشبرد دیپلماسی همیشه باز است. خیلی چیزها به این بستگی دارد که ایران چه می‌گوید و چه می‌کند و اینکه آیا تعامل می‌کند، یا نه.