سرمقاله

فرهنگ در صف آخر خریدهای مردم / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت روز پدر
  • در سالن همایش‌های بین‌المللی کیش؛ ۲۳ نشست تخصصی در حاشیه سومین نمایشگاه پتروکم برگزار می‌شود
  • انتصاب‌هایی برای ادامه رکورد شکنی‌ها/ ۴ سکاندار جدید در هلدینگ خلیج فارس
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 56531  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 13 آذر 1404
    هواشناسی دوباره هشدار آلودگی داد
    هوای نامطلوب تهران تا دوشنبه هفته آینده
    سازمان هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران از امروز تا دوشنبه هفته آینده (۱۲ تا ۱۷ آذرماه) هشدار داد. به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که به دلیل پایداری نسبی جو و نبود وزش باد قابل ملاحظه، از بعدازظهر چهارشنبه (۱۲ آذرماه) تا صبح دوشنبه (۱۷ آذرماه) غلظت آلاینده‌های جوی به‌ویژه ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون در استان تهران افزایش می‌یابد. در این هشدار تأکید شده است که مناطق مرکزی و جنوبی تهران بیشترین تأثیر را از شرایط آلایندگی خواهند داشت و در برخی ساعات به‌ویژه عصر، شب و اوایل صبح، کیفیت هوا برای گروه‌های حساس در شرایط ناسالم قرار می‌گیرد.
    در صورت تداوم منابع آلاینده به‌ویژه در نواحی پرتردد مناطق مرکزی و جنوبی شهر تهران هوا برای همه گروه‌ها ناسالم می‌شود و کاهش دید نیز در برخی ساعات دور از انتظار نیست.
    سازمان هواشناسی توصیه کرده است که کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند و تمامی شهروندان از انجام فعالیت‌های سنگین و طولانی مدت در مناطق پرتردد پرهیز و در حد امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.
    به گزارش ایسنا هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.