سرمقاله

آزادسازی قیمت؛ از شعار تا واقعیت / لطفعلی بخشی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بودجه مالیات زده ؛ فشار بر کسب و کار ها
  • بهترین ماشین‌ها تا ۴ میلیارد در بازار ایران؛ مقایسه خودروهای لوکس بازار
  • گام به گام تا رتبه بندی شرکت و اخذ رتبه مشاور بدون دردسر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 57794  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 09 دی 1404
    بارش شدید برف و خسارت به شبکه برق و قطع برق ۷۵ روستای منطقه ذلقی لرستان
    لرستان- فاطمه یاراحمدی : مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، از وارد شدن خسارت گسترده به شبکه توزیع برق در پی بارش شدید برف و باران در برخی مناطق استان خبر داد. شیرزاد جمشیدی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، با اشاره به وضعیت شهر تیتکان (بزنوید) و بخش ذلقی اظهار کرد: به‌دلیل شدت بارش‌ها در روز جاری، که عمده آن به‌صورت برف بوده است، خسارت قابل توجهی به شبکه توزیع برق وارد شد و بر اثر شکستگی چندین پایه و سقوط شبکه فشار متوسط، برق ۷۵ روستای این منطقه قطع شد.
    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان افزود: با تلاش شبانه‌روزی و جهادی پرسنل توزیع برق شهرستان و نیروهای برق تیتکان، تاکنون برق ۳۰ روستا از مناطق آسیب‌دیده وصل شده و ۴۵ روستای باقی‌مانده بعلت عدم راه دسترسی و صعب العبور بودن همچنان بی برق هستند و به محض باز شدن راه دسترسی در سریع‌ترین زمان ممکن برقدار خواهند شد.
    حکمت بیرانوند معاونت بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق لرستان به وضعیت سایر مناطق استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۱۰ روستا از منطقه گلی‌چاس بخش ززوماهرو از توابع شول‌آباد نیز به‌دلیل شدت بارش‌ها با قطعی برق مواجه هستند که اکیپ‌های عملیاتی در حال اعزام و پیگیری برای رفع مشکل هستند.
    معاونت بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق لرستان، تأکید کرد: تمام تلاش مجموعه شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با وجود شرایط سخت جوی، برق تمامی مناطق آسیب‌دیده به‌طور کامل وصل شود.