صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 58317  |  صفحه ۷ | ایران و جهان  |  تاریخ: 05 بهمن 1404
    شخصیت‌های لبنانی و فلسطینی:
    حمایت از ایران وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی است
    شخصیت‌های سیاسی و دینی لبنانی و فلسطینی ضمن اعلام همبستگی با جمهوری اسلامی ایران در برابر چالش‌های کنونی، وفاداری خود را به آنچه این کشور برای ملت‌های مستضعف انجام داده و پشتیبانی‌ از مسائل امت، در رأس آن‌ها مسأله فلسطین و مقاومت در برابر اشغالگری صهیونیستی، ابراز و تأکید کردند که ایستادن در کنار ایران، وظیفه‌ای دینی، اخلاقی و انسانی است.
    به گزارش ایسنا، خبرگزاری العهد در حاشیه نشست همبستگی با جمهوری اسلامی ایران که روز جمعه ۲۳ ژانویه ۲۰۲۶ در روستای «الساحة التراثیة» در مواجهه با چالش‌های کنونی برگزار شد، با تعدادی از این شخصیت‌های سیاسی و دینی لبنانی و فلسطینی دیدار و گفت‌وگو کرد.
    شیخ جبری، از شخصیت‌های لبنانی در سخنان خود دلیل هدف قرار گرفتن ایران را موضع ثابت آن نسبت به فلسطین دانست و گفت: تلاش‌های متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل موضع ثابت این کشور نسبت به مسأله فلسطین از همان لحظات اول پیروزی انقلاب اسلامی است. ایستادن در کنار ایران امروز یک وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی است و فلسطین تنها یک مسأله سیاسی نیست، بلکه یک مسأله دینی و عقیدتی است، زیرا قبله اول مسلمانان و مقصد معنوی آن‌ها در نماز است.
    او از امت اسلامی با تمام گروه‌ها، فرقه‌ها و مذاهب خواست نسبت به خطر پروژه آمریکایی-اسرائیی آگاه باشند؛ پروژه‌ای که آن را یک پروژه عقیدتی توصیف کرد که همگان را بدون استثناء شامل می‌شود. وی بر لزوم عدم اکتفا به مشاهده و تماشا، و اتخاذ مواضع و احتیاط‌های لازم در برابر این پروژه و هدف قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
    صالح ضو، رئیس انجمن ارشاد و ارتباطات، در گفت‌وگو با وبگاه العهد تصریح کرد که در شرایط هجمه بزرگی که جمهوری اسلامی ایران با آن روبه‌روست، ایستادن در کنار این کشور واجب و حق است. ایران از تمام نیروهای مقاومت در جهان بدون تبعیض نژادی یا دینی حمایت کرده و معتقد است که کمترین کاری که همه باید انجام دهند، ایستادن در کنار آن است. ایران در سلامت است و امنیت آن برقرار می‌باشد. جمهوری اسلامی کشوری قدرتمند با رویکردی دینی میانه‌رو و رهبری خردمند و حکیم است.
    صالح ضو اعتماد خود را به رهبری، مردم و نیروهای نظامی اعلام و تأکید کرد که هرچقدر فشارها و مانورهای آمریکا زیاد باشد، نگرانی نسبت به ایران وجود ندارد؛ زیرا حق پیروز می‌شود و جمهوری اسلامی نماینده این حق است.
    محفوظ منور، عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی هم تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز هدف قرار گرفته است زیرا در خط مواجهه با پروژه باطل که توسط ایالات متحده آمریکا و رژیم اشغالگر نمایندگی می‌شود، ایستاده است. ایران همچنان در حمایت از مسأله فلسطین ثابت قدم است، در حالی که بسیاری از عرب‌ها و مسلمانان آن را با وجود بهای گزافی که پرداخته رها کرده‌اند. آنچه در ایران رخ داد، توطئه‌ای با شاخص‌های روشن بود که مردم ایران با ثبات، آگاهی و استقامت با آن روبه‌رو شدند.