سرمقاله

میناب؛ گورستان کنوانسیون حقوق کودکان/ محمد مهدی سیدناصری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59430  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 23 فروردین 1405
    اسحاق جهانگیری:
    امروز نام ایران در جهان پرآوازه شد
    معاون اول رئیس جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم نوشت: چشم‌اندازی تازه پیش روی ایران عزیز و ملت قهرمان گشوده شده است. تحقق آتش‌بس دو هفته‌ای پس از جنگ سوم تحمیلی، آن هم بدون دستیابی متجاوزان به اهداف‌شان، دستاوردی بزرگ و پیروزمندانه برای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌آید.
    به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری در یادداشتی نوشت: بی‌تردید دستیابی به این آتش‌بس در نقطه اوج چهل روز تجاوز، حملات بی‌امان و تهدیدهای گسترده دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی، حاصل دفاع بی‌نظیر و مقتدرانه نیروهای مسلح و مدافعان میهن، جان‌فشانی‌های افتخارآفرین آنان، حضور حماسی و غرورآفرین مردم زمانه‌شناس و نیز تلاش گسترده دولت و تدبیر موفق در مدیریت وضعیت جنگ است.
    وی اضافه کرد: امروز روزی تاریخی است؛ روزی که با همت سربازان وطن و آگاهی ملت، نام ایران و تمدن ایرانی در جهان پرآوازه شد و خطری هولناک از سرزمین‌مان دور گردید. ایران سرافراز، همچون دو جنگ تحمیلی هشت‌ساله و دوازده‌روزه که در آنها قهرمانانه ایستاد و برای دستیابی به صلح پایدار آتش‌بس را با تدبیر پذیرفت، این‌بار نیز از جنگی خانمان‌سوز سربلند بیرون آمد. اکنون کشور برای پایان‌بخشی عزتمندانه به جنگ و تثبیت اقتدار ملی، با دیپلماسی فعال و هیأت مذاکره‌کننده‌ای قوی و کارآزموده وارد عرصه تلاش برای صلح پایدار و تأمین حقوق و منافع ملی شده است.
    جهانگیری افزود: دو رهبر فقید، حضرت امام خمینی‌(ره) و حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، در بزنگاه‌های تاریخی کشور را چنان هدایت کردند که جنگ و صلح، دو رویه اقتدار ایران و دو صورت واحد عزت، حکمت و مصلحت ملی باشند. اکنون نیز مقام معظم رهبری تصمیم خردمندانه ارکان قانونی کشور را در نقطه اوج مقاومت ملت ایران و ناکامی دشمنان پرقدرت و شرور در تحقق اهداف ویرانگرشان، مورد تأیید و تصویب قرار دادند.
    وی ادامه داد: حال وظیفه همه نهادهای نظامی و اجرایی، جریان‌های سیاسی و مدنی و عموم شهروندان است که یکپارچه و هم‌صدا از این اقدام عزتمندانه پشتیبانی کنند و با هر گرایش و دغدغه‌ای که دارند، پشت سر این حرکت به‌موقع و پیش‌برندگان مذاکرات بایستند و تهدیدات و تبلیغات داخلی و خارجی را در این مقطع بی‌اثر سازند. مذاکره و پیشبرد صلح پایدار آسان‌تر از جنگ و دفاع نیست؛ راهی پیچیده و پرفرازونشیب در پیش است و نیازمند عزمی واحد و صدایی واحد.