سرمقاله

راند سوم جنگ تحمیلی را هم جدی بگیریم / حسن لاسجردی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59560  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 01 اردیبهشت 1405
    قوه قضاییه:
    ۲ تروریست شبکه جاسوسی مرتبط با موساد اعدام شدند
    قوه قضاییه در اطلاعیه ای اعلام کرد: محمد معصوم شاهی و حامد ولیدی از عناصر شبکه جاسوسی مرتبط با موساد بعد از برگزاری جلسات رسیدگی و تایید حکم صادره در دیوان عالی کشور اعدام شدند.
    به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، اطلاعیه قوه قضاییه به شرح زیر است:
    محمد معصوم شاهی و حامد ولیدی از عناصر شبکه جاسوسی مرتبط با موساد بعد از برگزاری جلسات رسیدگی و تایید حکم صادره در دیوان عالی کشور اعدام شدند.
    براساس مفاد پرونده، این افراد عضو یک شبکه جاسوسی بودند که از طریق فضای مجازی و سفر به اقلیم کردستان عراق با افسران سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، موساد، ارتباط برقرار کرده و پس از طی روند آموزش عملیات‌های تروریستی و اقدامات ایذایی به کشور بازگشته بودند.
    تروریست‌ها، آموزش‌های مختلفی از قبیل نحوه برقراری ارتباط امن و فعالیت در فضای مجازی، مسیریابی، نقطه‌یابی و ارسال مختصات دقیق اماکن حساس و نحوه ساخت پرتابه‌های انفجاری، لانچر و منبع پرتاب آن دریافت کرد و ضمن انجام اقداماتی نظیر آتش زدن تعدادی از اماکن نظامی و عمومی، تصاویر اقدامات خود را برای سرپل ارسال و در قالب رمز ارز وجوهی دریافت کرده‌اند.
    فعالیت و بازداشت اعضای شبکه
    این شبکه در حالی که تحت تسلط و رصد امنیتی بودند ماموریت جدیدی مبنی بر حمله به دومرکز عمومی خدماتی و نظامی در تهران دریافت می‌کنند؛ آموزش‌های مربوط به ساخت پرتابه انفجاری منحنی زن و همچنین مسیریابی و انتخاب نقطه پرتاب و همچنین انتخاب بهترین زاویه برای تهیه عکس و فیلم از اقدامات تروریستی به آنها داده می‌شود و ابتدا با مستندسازی و ارسال فیلم و تصاویر از محیط پیرامون هدف نظامی مهم در تهران به منظور جاگذاری پرتابه، محل دقیق و مناسب برای جاگذاری پرتابه منحنی زن و مشرف به ساختمان هدف را با هدایت سرپل شناسایی و نقطه‌یابی کردند.
    محمد معصوم شاهی و حامد ولیدی پس از ساخت پرتابه انفجاری و انتقال آنها به محل‌های پرتاب، قبل از هرگونه اقدام به همراه ۱۰ پرتابه انفجاری آماده شلیک دستگیر می‌شوند.
    در ادامه از محل سکونت متهمان در کرج و اصفهان و خانه تیمی آنها در تهران مهمات و پرتابه‌های انفجاری آماده و اقلام ساخت خمپاره کشف و ضبط شد.
    پرونده متهمان پس از تکمیل تحقیقات در دادسرا و صدور کیفرخواست، در دادگاه انقلاب کرج به اتهاماتی از قبیل«محاربه»، «همکاری با گروه‌های متخاصم و رژیم صهیونیستی»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»، «عضویت در گروه ترویستی مجرمانه با هدف بر هم زدن امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» مورد رسیدگی قرار گرفت.
    پس از خاتمه رسیدگی پرونده در دادگاه و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آن‌ها، دادگاه با توجه به اسناد و قرائن موجود و گزارش‌های ضابطان، محمد معصوم شاهی و حامد ولیدی را به اعدام محکوم کرد.
    با فرجام‌خواهی متهمان، پرونده در دیوان عالی کشور نیز رسیدگی شد و نهایتا رای صادره مورد تایید و ابرام قرار گرفت.
    پس از طی تشریفات قانونی و رد فرجام‌خواهی متهمان، حکم اعدام محمد معصوم شاهی و حامد ولیدی بامداد امروز به اجرا درآمد.