سرمقاله

راند سوم جنگ تحمیلی را هم جدی بگیریم / حسن لاسجردی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59565  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 01 ار 1405
    روز دختر با كد ١٦٨ میناب
    روز دختر فرشته های آسمانی مینابی
    ️ لیلا پاشایی
    تولد حضرت معصومه(س) و روز دختر، امسال در روزگاری رقم خورده که نام «جنگ» و «تهدید» از زبان دشمنان اسلام و ایران بارها شنیده می‌شود. ایران درگیر نبردی تمام‌عیار با آمریکا و اسرائیل است.چهره كریه جنگ كه كشتار و ویرانی است در نخستین ساعات آغازین این جنگ به بدترین شكل ممكن با پرپر شدن دختركان معصوم ایران تمام رخ ظاهر شد و زخمی جانكاه بر دل و روح هموطنان و بشریت آزاده نقش بست.
    لذا چه تلخ است امسال بزرگداشت روز دختر.گویی عروسك های یتیم شده این دختران نیز در این روز عزیز در اتاق های خالی شان به سوگ مانده اند.خون به ناحق ریخته ی هر فرشته ی مینابی نقاب از مدعیان ظاهرالصلاح آمریكا و صهیون و غرب بركشیده، باطن به شدت خشن و نژاد پرستانه و خود شیفته شان را عیان نموده و چهره اصیل "تمدن ایرانی" با جوهره نجابت و مهر در منظر جهان به نمایش در آورد. پیامبر اسلام(ص) در توصیف منزلت دختران می‌فرمایند: چه خوب فرزندانی هستند دختران! نرم و سازگارند، انس می‌گیرند، پرستاری می‌کنند و محبتشان را آشکار می‌سازند.
    این چهار صفت — نرم‌خویی، سازگاری، انس‌آفرینی و ابراز محبت — برای دمیدن روح زندگی و آرامش در دنیای پرتنش رحمتی از جانب خالق معظم به مخلوقات زمینی است. برخلاف تبلیغات مسموم دیدگاه اسلام در مورد زنان و دختران بسیار والا و خاص است.كوله پشتی های پاره و خونین دختران معصوم و شهید مینابی در عرصه های سیاسی و ورزشی و فرهنگی نماد مظلومیت و حق طلبی از سوی مردم ایران گشته ویاد و خاطره ی این عزیزان فراتر از گرامیداشت "روز دختر" در طول تاریخ تمدن ایران ماندگار شد.
    باشد كه زین پس در هر برهه ای از زمان دختران سرزمینم كه مزین به مهر و انس ونرم خویی و لطافت و آرامش هستند، به دور از مترصدان با مقاصد شوم، جنگ طلبان و قاتلان كودك كش گرمی بخش محفل خانواده ها و ایرانمان باشند.