سرمقاله

از اقتدار نظامی تا پیوند مدنی ‪/‬ سجاد عابدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تفاوت کابل سولار و کابل‌های برق معمولی
  • کسب سود ۳۹.۵ درصدی با سرمایه‌گذاری امن و آسان در صندوق لبخند
  • چرا بعضی رانندگان 2 برابر بقیه بار می‌گیرند؟ راز برنده‌های اعلام بار در مسیر 1406
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59741  |  صفحه ۶ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 07 اردیبهشت 1405
    روایت تلاش‌های جهادی از زبان مدیر موفق صنعت گاز آذربایجان شرقی
    خدائی: جریان گاز در بحرانی ترین شرایط پایدار ماند
    ابتکار - ماهان فلاح: مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، در گفت‌وگویی به تشریح تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدانه‌ نیروهای این شرکت در مدیریت بحران‌های ناشی از جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان پرداخت.
    دکتر فیروز خدائی با اشاره به درس‌ آموخته‌های این دوره‌های بحرانی در تبریز همیشه غیور، تأکید کرد که با وجود آسیب‌ها و تهاجمات سنگین به شهر، مردان ما غیورانه ایستادند چرا که همت نیروهای امدادی و عملیاتی بر این بود که جریان گاز حتی در بحرانی ترین شرایط نیز برقرار بماند.
    او در این گفتگو، بازگوی مجاهدت های شبانه روزی و امدادهای خستگی ناپذیر نیروهایی بود که آسایش و امنیت مردم را بر جان خود مقدم دانستند و به محض تهاجم دشمن، از نخستین گروه‌هایی بودند که در محل حاضر می‌شدند تا خطرات ثانویه مهار و از شهروندان محافظت شود. به گفته‌ی این مقام مسئول، امدادگران شرکت گاز در روزهای جنگ، با کاهش چشمگیر زمان رسیدن به محل حادثه و رقابت با ثانیه‌ها، توانستند خدمات‌رسانی را در شرایط سخت حفظ کرده و آرامش نسبی را به خانواده‌ها بازگردانند.
    خدائی، از غیرت مردانی گفت که خودشان در میدان امدادی و خانواده هایشان پرچم به دست در کف خیابان بودند، غیرتی بر گرفته از عشق به وطن و عرق ملی، آن ها ثابت کردند تا پای جان برای ایران می مانند.
    لازم به ذکر است این مصاحبه با تنی چند از مدیران شرکت های گاز استانی که بیشترین سهم را در مدیریت بحران جنگ تحمیلی اخیر داشته و با هدف جمع بندی و بکارگیری درس آموخته های بحران در صنعت گاز کشور انجام شده است.