سرمقاله

دشمنی با قالیباف یا خدمت به نتانیاهو / سید عبدالجواد موسوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59823  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 09 ار 1405
    بلاتکلیفی تیم ملی برای بازی‌های تدارکاتی
    قلعه‌نویی: دیگر اسم حریفانمان را نمی‌گوییم
    سرمربی تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید هنوز مشخص نیست این تیم پیش از جام‌جهانی ۲۰۲۶ به مصاف چه تیم‌هایی خواهد رفت.
    به گزارش ایسنا، امیر قلعه‌نویی درباره آخرین وضعیت دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال ایران پیش از جام‌جهانی ۲۰۲۶، اظهار کرد: وقتی مطلع شدیم که لیگ برگزار نمی‌شود، برنامه‌ تمرینی تیم ملی را اجرا کردیم. تا ۱۶ اردیبهشت در تهران هستیم و دو بازی درون تیمی انجام می‌دهیم و بعد از چند روز استراحت به ترکیه می‌رویم. اگر تغییری ایجاد نشود فعلا برنامه ما این است. بعد اگر بشود به آمریکا اعزام می‌شویم.
    او در پاسخ به این سوال که تیم ملی در راه آماده‌سازی برای جام‌جهانی ۲۰۲۶ به مصاف چه تیم‌هایی خواهد رفت هم گفت: اجازه بدهید اسم تیمی را نیاورم. دیروز نام دو تیم را آوردم و بعد وقتی به هتل آمدم متوجه شدم بازی‌ها لغو شده است.
    طی این روزها نام پاناما، پورتوریکو، مقدونیه و آنگولا به عنوان رقبای تدارکاتی ایران در راه آماده‌سازی جام جهانی مطرح شده است. تا الان بازی با پورتوریکو و پاناما لغو شده و تکلیف بازی با آنگولا مشخص نیست. با این شرایط احتمالا برگزاری بازی با مقدونیه هم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.