صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59903  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 13 ار 1405
    اولیانوف:
    ناتو در حال آماده کردن خود برای جنگ است
    ​میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد کشورهای اروپایی عضو ناتو شیفته ایده یک جنگ قریب‌الوقوع هستند و رزمایش‌های نظامی نزدیک مرزهای روسیه نشان‌دهنده آمادگی برای وقوع چنین درگیری‌ای است.
    به گزارش فرارو، او در صفحه خود در شبکه ایکس نوشت: اعضای اروپایی ناتو به ایده «جنگ اجتناب‌ناپذیر در اروپا» وسواس پیدا کرده‌اند و در تلاشند آمادگی اخلاقی و فنی خود را برای آن نشان دهند.
    اولیانوف همچنین افزود رزمایش «Northern Strike 26» که در فنلاند آغاز شده و در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری مرز روسیه برگزار می‌شود، در واقع مسیر را برای وقوع یک جنگ واقعی هموار می‌کند.
    این رزمایش توپخانه‌ای در ۲ مه در میدان آموزشی «ووسانکا» در منطقه کوهمو آغاز شده. منطقه‌ای که تنها ۷۰ کیلومتر با مرز روسیه فاصله دارد. در این مانورها نیروهای نظامی تمرین‌های توپخانه‌ای، خمپاره‌ای و تیراندازی تاکتیکی انجام می‌دهند. تعداد تجهیزات و نیروهای شرکت‌کننده اعلام نشده است.
    در همین حال، دیمیتری پولیانسکی، نماینده دائم روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE)، در ۳۰ آوریل گفته بود که برنامه فرانسه و لهستان برای انجام رزمایش‌های مشترک با تمرین حملات هسته‌ای، به‌طور مستقیم نشانه آماده‌سازی برای جنگ است. او همچنین به روند گسترش «چتر هسته‌ای» در کشورهای اتحادیه اروپا اشاره کرده بود.